Bezpieczeństwo polskich granic przeciw dla nielegalnych imigrantów.

W związku z napływem coraz większej fali nielegalnych migrantów przez polskie granice apelujemy do Szanownego Prezydenta RP Andrzeja Dudy o interwencję w tej sprawie, oraz zajęcia stanowiska adekwatnego dla głowy państwa Polskiego.  Jako obywatele państwa Polskiego musimy czuć się bezpiecznie we własnym kraju, naszym obowiązkiem jest ochrona naszych rodzin, ochrona chrześcijańskiej kultury, oraz zapewnienie bezpiecznej przyszłości dla dzieci. Nie możemy jednak czuć się bezpiecznie kiedy bez jakiejkolwiek kontroli codziennie polskie miasta zasiedlane są przez ludzi o niewidomych zamiarach, niewiadomego pochodzenia, szczelność granic zostaje naruszona przy aprobacie rządu, brak kontroli powoduje destabilizację, oraz chaos. Jako obywatele czujemy się oszukani przez premiera Donalda Tuska oraz cały jego rząd, pomimo płynących zapewnień o nieprzyjmowaniu nielegalnych migrantów codziennie przybywają ich setki, nie chcemy podzielić losu państw zachodnich Europy, chcemy Polski bezpiecznej i przyjaźniej przede wszystkim dla nas obywateli RP.  Jesteśmy zobowiązani wobec naszych przodków którzy przelewali krew za ojczyznę, bronić tradycji, bronić suwerenności, i tak nam dopomóż Bóg.

Żeby Polska była Polską    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, akceptuję, że Żeby Polska była Polską będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych przeze mnie w tym formularzu.

Nie wyświetlimy Twojego kodu pocztowego publicznie online.