Allegro, Petycja do Zarządu MIH Allegro B.V.
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Allegro, Petycja do Zarządu MIH Allegro B.V.
Gość |
#512013-04-16 17:05tzw. "nowe allegro" to syf i tyle. jestem krótkowidzem i mam z powodu allegro ból oczu gdy patrzę na to barachło z powalonymi kolorami i beznadziejnie niefunkcjonalnym projektem. kiedyś bywałem codziennie - teraz popatrzyłem i powiedziałem - dość! przykro mi SPRZEDAWCY ale NIKT mi oczu nie zwróci a Z PEWNOŚCIĄ nie aroganckie buraki z allegro. |
Gość |
#522013-04-16 20:05Najgorsze Allegro jakie mogło powstać. Szok że taki syf można zrobić. To czym twórcy tej gimeli się chwalą tak na prawdę w praktyce jest odwrotnie. Ręce opadają jak mam coś kupić, co wcale się nie dziwię bo od 11 kwietnia sprzedałem 1 rzecz za 7 zł! PORAŻKA na całej linii Panowie. Dodam tylko że dziennie średnio około schodziło po 5 produktów!!! Syf kiła i mogiła nastąpi jak nie przywrócicie poprzedniej wersji, która była duuuuuuuuuuuużo lepsza!!!! |
Gość |
#53 Re:2013-04-16 20:53Ale na ebayu lepiej człowiek się porusza i jest bardziej przejrzyste, a tu jest MASAKRA. Znikoma oglądalność , żadna sprzedaż. JEDNA WIELKA TRAGEDIA |
Gość |
#542013-04-16 21:31bardzo dobra, choć zabrakło przykładów ewidentnych błędów jak super kolo czcionki np |
Gość |
#552013-04-16 21:43Błagam dajcie użytkownikom możliwość powrotu do starej wersji, bo ta nowa jest zupełnym nieporozumieniem... Przeglądanie aukcji aż boli, ponieważ można dostać oczopląsu... Niech ten nowy wygląd sobie będzie, dla tych którym się podoba... ale niestety ja wolę korzystać ze starej wersji, ponieważ była przejrzysta i funkcjonalna... Teraz jakiekolwiek wyszukiwanie i przeglądanie produktów jest kompletną męką dla umysłu... Popełniacie samobójstwo narzucając użytkownikom nowy interfejs... Na siłę nigdy się nic nie osiągnie. I nie wiem z czego się cieszycie pisząc na fejsie, że "nowy wygląd już z nami pozostanie", skoro z dnia na dzień sprzedającym spadnie sprzedaż, a wam prowizje polecą ostro w dół... Nie wiem, kto wymyślił i sprawdził te wasze nowoczesne rozwiązania, ale jak widać po wpisach na cafe allegro i na facebooku opinie są zdecydowanie NEGATYWNE.... ten nowy interfejs wręcz odpycha... z przykrością to stwierdzam, ponieważ od wielu lat korzystałem z allegro i znosiłem wszelkie zmiany, ale ta... po prostu jest zabójcza. I nie chodzi o to, że nikt nie przepada za drastycznymi zmianami z dnia na dzień, ale o to, że nowa szata graficzna daje po oczach i korzystanie z waszego portalu może wręcz wywoływać padaczkę... Szkoda słów właściwie, bo z pewnością dostaliście już niejeden taki e-mail... |
cromb |
#56 Re:2013-04-16 23:02Mało sensowna ta petycja bo dotyczy tylko szaty graficznej, gdzie cokolwiek o awariach, braku rekompensat, spadku wyświetleń spowodowanych nie tylko zmianą szaty a bardziej błędami systemu (niewracanie do tego samego punktu po powrocie do poprzedniej strony- zgłoszone 14-go lutego), sprawa przedłużania aukcji już zakończonych sprzedażą, brak informacji o awariach, ukrywanie forum pod mikroskopijnym napisem cafe na dole strony, ile osób wie że to forum, bzdurne czasy awarii 5 minut tu, pare godzin tam podczas gdy awaria trwa 5 dni itd. |
Ołówek |
#59 Petycja jest sprzed dwóch lat, jak widać nadal aktualna2013-04-18 10:34Aktualna przez to że marne kierwonictwo portalu |
skarzol |
#61 Re: facebook!! juz 600 osob!! udostepniajcie ANTY - NOWE-ALLEGRO2013-04-19 12:41POLUB NAS NA FACEBOOKU i udostepniaj zdjecia!! Pokazmy ILU NAS JEST!! |
goophy |
#62 Re:2013-04-21 19:42po co pisac ptycje, przejdzmy wszyscy do innego serwisu, tyle ze do jednego wybranego jakims demokratycznym wyboram na zasadzie ankiety, wtedy alleszit wszystkim bedzie mogl nakukac i tyle |
Gość |
#63 koniecznie muszą się media tym zająć!!!!2013-04-23 18:48Tak wielkiego spadku sprzedaży jeszcze nie miałem. Niech się w końcu media tym zainteresują, bo jak tak dalej pójdzie będę znów bezrobotnym, jak rok temu. Co zaczęło się fajnie sprzedawać i klienci byli zadowoleni, tak nagle jak Allegro zmieniło Nowe Allegro kompletnie ludzie nie kupują, sam swoich aukcji nawet nie mogę poszukać w tej chorej wyszukiwarce. Obłęd kompletny!!! Wszyscy chcemy Starej wersji Allegro, czyli poprzedniego wyglądu, a tymczasem robi się z nas kretynów nic nieznaczących! Zainteresujcie się tym w końcu i zróbcie coś w końcu! Niech media nam pomogą PROSIMY!!!! |
andy Gość |
#64 Opinie allegrowiczów2013-05-17 16:06Wielki przestaje się liczyć z opiniami małych. Ale to ci mali stanowią ich wielkość i siłę |
andy |
#65 Re: Re: Pomysł tak doskonały że aż niemożliwy do zrealizowania2013-05-17 16:14Firmy i ludzie za dużo zainwestowali aby zaczynać od nowa No i na tym obcy właściciele bazują Weszła co prawda duża konkurencyjna firma ale też obca i potraktowała Polaków jak nierozgarniętych dupków |
jankolo |
#66 Jak długo macie zamiar iść na pasku Allegro?2013-05-27 12:23Allegro już oficjalnie powiedziało, że nie ma powrotu do "starego Allegro". Ponieważ Allegro żyje z opłat za wystawienie aukcji, to tak długo, jak aukcje będą wystawiane Allegro będzie się miało dobrze, a ich właściciel, czyli Napster, nic nie zrobi. Jedyną metodą jest całkowite odejście z Allegro do innych serwisów.Każda próba przeczekania w nadziei, że coś ruszy, jest skazana na przegraną. Proszę sprawdzić, ile wyskakujących reklam produktów należy do firmy, której właścicielem stało się Allegro. |
Gość |
#67 Re: Allegro śpi a Selligo.pl naprawia ich luki...2013-12-13 20:29#49: Maxio44 - Allegro śpi a Selligo.pl naprawia ich luki... selligo zmieniło się na selltarg.pl |
marek |
#68 Re: Opinie allegrowiczów2013-12-13 20:30#64: andy - Opinie allegrowiczów Ten serwis żyje tylko dlatego, ze firmy tam wystawiają aukcje... inaczej za swoje podejście już dawno by padł... Dobrze, że powstaje selltarg.pl - może on cos zmieni w jakości aukcji i obsługi? Zapowiada sie ciekawie, ale zobaczymy.... |
Anna |
#69 Wystartował nowy serwis aukcyjny2013-12-13 20:51www.selltarg.pl to nowy serwis aukcyjny grupy IT-CLINIC.LTD Serwis sprawia wrażenie dostosowanego do uzytkownika... Co prawda minęło kilka godzin od jego startu a odwiedziło go już blisko 8tys internautów. Jeśli ty tez masz dostć potentata, sprawdź jakie zmiany wprowadza selltarg.pl |
karol |
#70 Re: Ja już mam dosyć allegro, niech nauczą klientów ebaya to się przeniosę2017-03-21 09:39#8: Sprzedający - Ja już mam dosyć allegro, niech nauczą klientów ebaya to się przeniosę
Podobna sytuacja: klient zamawia usługę na allegro a następnie prosi o pilny kontakt telefoniczny. Po kilku godzinach dzwonię do niego a on mi oświadcza że kupił już na innej aukcji bo mu się śpieszyło. Złożyłem wniosek o zwrot prowizji, kupujący nie odpowiedział na zgłoszenie, allegro zamknęło temat. Wniosek jest jeden - nastały czasy na allegro gdzie kupujący może robić co mu się podoba, kliknie dla zabawy kup teraz po czym nie będzie się odzywał a allegro nie rozpatrzy pozytywnie wniosku o zwrot prowizji bo powinienem mieć rezygnację na piśmie (tylko jak taką uzyskać gdy kupujący się nie odzywa!!!). |
|
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Apel o kontynuację budowy CPK
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie możliwości pracy stacji krótkofalarskiej spoza stałej lokalizacji
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja o odwołanie Barbary Nowackiej z funkcji MEN w związku z wypowiedzią na konferencji My jesteśmy pamięcią. Nauczanie historii to nauka rozmowy”
1554 Utworzone: 2025-01-28
Kontynuowanie modernizacji Odry jako szlaku żeglownego
233 Utworzone: 2025-01-30
Petycja o wycofanie zakazu przesyłek ptactwa domowego
4314 Utworzone: 2025-01-03
Do Prezydenta Aleksandra Miszalskiego ws. przywrócenia przejezdności ul. Mikołajczyka i ulżenia mieszkańcom nowohuckich dzielnic
515 Utworzone: 2025-01-29
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
19865 Utworzone: 2025-01-05
Złotniki zasługują na swoją Radę Osiedla – czas na zmiany!
80 Utworzone: 2025-01-30
P E T Y C J A w sprawie sprzeciwu wobec planowanej budowy biogazowni w centrum wsi Przyjaźń, gmina Żukowo, w.pomorskie
72 Utworzone: 2025-01-30
STOP budowie wytwórni mieszanek mineralno-asfaltowych w Brzozowie
192 Utworzone: 2025-01-28
Zwolnienia mikroprzedsiębiorstw z branży beauty niewytwarzających odpadów medycznych z obowiązku wpisu do BDO
1122 Utworzone: 2025-01-25
Projekt ustawy o obowiązkowym oznaczaniu treści erotycznych w książkach
54 Utworzone: 2025-01-29
Miasto Gdańsk chce zlikwidować Biblioteką Społeczną - nie pozwólmy zniszczyć ważnej społecznej inicjatywy!
352 Utworzone: 2025-01-26
Destrukcyjne plany Wód Polskich pod kontrolę Ministerstwa Klimatu i Środowiska oraz RDOŚ
304 Utworzone: 2025-01-26
Równy dostęp do leczenia niepłodności i zabezpieczania płodności dla wszystkich kobiet!
219 Utworzone: 2024-12-17
NIE dla końca vapowania w Polsce
6549 Utworzone: 2024-12-12
PETYCJA Do Zarządu Stokrotka Sp. z o.o. ws. poprawy warunków pracy i płacy
1844 Utworzone: 2025-01-12
Petycja w sprawie znalezienia nowej lokalizacji dla Skateparku na terenie Suchanina
171 Utworzone: 2025-01-28
Petycja w sprawie nieobejmowania miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego działki nr 302407_5.0816.640/6
1815 Utworzone: 2025-01-22
Petycja w sprawie remontu mostu kolejowego w Brzegu Dolnym w powiecie wołowskim
422 Utworzone: 2025-01-21
Sprzeciwiamy się budowie wieży widokowej na Magurze Małastowskiej
704 Utworzone: 2024-10-17
Godne wynagrodzenie dla Opiekunów Medycznych i Pracowników Pomocy Społecznej
259 Utworzone: 2025-01-12