Podwyższenie zasiłku pielęgnacyjnego osobom niepełnosprawnym

Gość

/ #203 Popieram osobę Niepełnosprawność którzy walczą o podwyższenie zasiłki pielęgnacyjny.

2014-03-28 17:57

Przez wiele lat Państwo nie wprowadzili waloryzacje na zasiłki pielęgnacyjne więc za to ze nie wprowadzone waloryzacje to dlatego że dołączyłem się do podpisanie petycje na online. Tak jak reszta z ludzi którzy mają mało zasiłek pielęgnacyjny to również mam mało 153 zł ale wiecie co że nie którzy mają zasiłek pielęgnacyjny od MOPS to dostają tylko 153 zł i jeszcze ten ktoś ma zasiłek pielęgnacyjny od ZUS to mało prawdopodobnie że dostaną podwyższenie waloryzacji zasiłki pielęgnacyjne od ZUSie ale nie mogę potwierdzić na ten temat o podwyższenie od ZUSie bo tak o tym tematu w Sejmu zamilknęli się i tak po prostu nic nie rozumiem jak my osoby Niepełnosprawni jak mamy żyć na taki mały zasiłek pielęgnacyjny a życie po prostu wzrasta cen na rynku? To żenujące! To jak mamy żyć na taki mały zasiłek? Szkoda o tym gadać więc liczę na WAS którzy walczą o podwyższenie zasiłki pielęgnacyjny to byłbym wdzięcznym bardzo że to walczycie/liście. To żądam na to niech dadzą co najmniej od 1500 zł na zasiłki pielęgnacyjne tak jak zagraniczne mają wypasione zasiłek pielęgnacyjne które to wyrówna taką kwotę od 1500 zł to w sumie taka kwota będzie dobrze ponieważ od kilku lat wcale nie waloryzowane to niech wyrównają wam pieniędzy za to ze nie podniesili wcześniej. A jednak na końcu to brak komentarza.