Dymisja trenera Anastassiego

Quoted post

Darek

#3 Idiotyzm i niedorzeczność!!!

2013-07-15 20:17

Śmiać mi się z was chce! Trenerowi na 2 imprezach źle poszło i już wielkie HALO! Jestem ciekawy co powiecie po złotym medalu na ME... Żal mi was...

Odpowiedzi

Mimogo

#26 Re: Idiotyzm i niedorzeczność!!!

2013-07-16 06:51:55

#3: Darek - Idiotyzm i niedorzeczność!!!

A mi się chce śmiać z Ciebie, ciemna maso! Nie poszło nam na dwóch imprezach?! My zostaliśmy ośmieszeni na dwóch imprezach! IO- najważniejsza impreza w życiu sportowca, Anastasi był przekonany, że przywiezie medal i co?! Dostaliśmy lanie!! LŚ- jesteśmy drugą drużyną w historii tych rozgrywek, która nie będzie broniła złota, za to Anastasi pomnik powinien dostać, to się nazywa sukces! A złotego medalu na ME nie będzie, a to że ty wierzysz w te obietnice trenera, no cóż żal mi Ciebie dziecko.

on

#60 Re: Idiotyzm i niedorzeczność!!!

2013-07-16 15:09:32

#3: Darek - Idiotyzm i niedorzeczność!!!

Dwie imprezy? To bardzo dużo, wystarczająco by zwolnić trenera niestety.. Jak dla mnie to Anastasi jest jednym z lepszych trenerów i dalej powinien prowadzić naszą kadrę, bo wierze w to, że sukcesy znowu przyjdą, ale odnośnie Twojego komentarza popatrz na inne reprezentacje typu Rosja, jedno "niepowodzenie" bo jak niepowodzeniem można nazwać miejsce na podium? i trener wylatuje.. Takie realia..