W obronie dobrego imienia naukowców i nauki

Quoted post

A

#9 Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-11-26 23:59

Mam niepełsosprawnego syna i za nic w świecie nie chciałabym lekarstwa dla niego jeśli do jego odkrycia skrzywdzono zamordowano poddano niewyobrażalnym ciepieniom zwierzęta!!! Za takie "lekarstwa" dziekuję!!! nie mogłabym z tym żyć!!! a dla tych pseudonaukowców tylko kariera się liczy i prestiż a nie chorzy!!!

Odpowiedzi

gosc

#10 Re: Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-11-27 00:06:39

gość

#15 Re: Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-11-27 07:51:52

#9: A - Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę 

Ciekawa jestem czy syn podzielałby Pani zdanie jakby miał szansę na wyleczenie

Gość

#18 Re: Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-11-27 12:40:32

A dziecko w tej chwili nie przyjmuje lekarstw???? Nie potrzebuje, czy Pani z zasady mu nie podaje???

aaa

#19 Re: Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-11-27 12:43:02

A podaje mu Pani lekarstwa? To niech Pani natychmiast przestanie, bo wszystkie wyprodukowano dzięki badaniom na zwierzętach lub/i przetestowano na zweirzętach. Pozdrawiam syna.

1

#38 Za takie "lekarstwa" dziekuję!!! nie mogłabym z tym żyć!!!

2014-11-28 16:27:47

Mam niepełsosprawnego syna i za nic w świecie nie chciałabym lekarstwa dla niego jeśli do jego odkrycia skrzywdzono zamordowano poddano niewyobrażalnym ciepieniom zwierzęta!!! Za takie "lekarstwa" dziekuję!!! nie mogłabym z tym żyć!!! 

Przykro mi, że sprowadzę Panią na ziemię, ale z pewnością z takich lekarstw Pani korzysta. KAŻDY lek wprowadzony na rynek musiał przejść badania kliniczne, które najpierw się przeprowadza na zwierzętach, a później na pacjentach. Powtarzam każdy lek. Nawet paracetamol. Suplementy diety nie przechodzą badań klinicznych. Zatem każdy z nas łykając nawet najprostszą tabletkę przeciwbólową przyczynia się do śmierci zwierząt doświadczalnych. Również Pani z takich leków w swoim życiu z pewnością korzystała. To jest normalna droga. Nie można bezkarnie wierzyć mediom. Żadne zwierzęta nie są męczone. To bzdura. 

odpowiedź

#43 Re: Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-11-29 07:42:24

Modelowy przykład ignorancji i hipokryzji...

Gość

#61 Re: Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-11-30 11:35:46

Proszę Pani, nawet witaminy były testowane na zwierzętach, Pani naiwność jest niewiarygodna. Syn nei bierze żadnych, jak rozumiem, preparatów farmakologicznych? Pani też nie bierze i nigdy nie brała? Antybiotyki, witaminy, szczepionki, aspiryna, środki przeciwbólowe? Pani się zdaje, że ktoś sobie posiedział na krzesełku, pomyślał, wymyślił, a potem podano je pierwszemu pacjentowi?

Nie wierzę, że ma Pani jakiegokolwiek syna, nie wierzę też, że opuściła już Pani gimnazjum, nie ma mowy. 

e

#105 Re: Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-12-01 11:21:05

jestem przekonana, że korzysta Pani z takich leków, szczepionek i kosmetyków, pewnie nawet kwas askorbinowy-wit C była testowana kiedyś na zwierzętach, hipokryzja

Gość

#112 Re: Niech na sobie robią doświadczenia jeśli takkochaja naukę

2014-12-01 17:07:12

Pani może dziękować, ale są ludzie, którzy kochają swoich chorych bliskich.