Możliwość zwiększenia częstotliwości kursów autobusów szkolnych na trasie Oława, Jelcz-Laskowice

Ze względu na tymczasowe utrudnienia w komunikacji pomiędzy Oławą a Jelczem-Laskowicami oraz okolicznymi miejscowościami, my, niżej podpisani, zwracamy się o pilne zwiększenie liczby autobusów na tej trasie oraz zwiększenie częstotliwości ich kursowania. Prośba uzasadniona jest dużą ilościa uczniów, przepełnieniem autobusów oraz, ze względu na ilość kursowych połączeń, koniecznością, czasami wielogodzinnego oczekiwania uczniów na połączenie.

Zdajemy sobie sprawę z powodów zainstniałej sytuacji i doceniamy kroki poczynione do tej strony. Niestety, okazują się one niewystarczające.

Mamy nadzieję, że spotka się to ze zrozumieniem z Państwa strony.

Administratorzy grupy Jelcz-Laskowice, Polska (https://www.facebook.com/groups/jelczlaskowice)    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, akceptuję, że Administratorzy grupy Jelcz-Laskowice, Polska (https://www.facebook.com/groups/jelczlaskowice) będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych przeze mnie w tym formularzu.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych podanych w formularzu w następujących celach: