Apel Fanów Dody do wytwórni Universal Music Polska
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Apel Fanów Dody do wytwórni Universal Music Polska
Gość |
#262016-05-24 14:28W Polsce Króluje Rock tylko młodzież tych czasów tego nie zauważa i w dobie techno skucha ten rodzaj muzyki tylko w domach. Porażka! |
natallie |
#272016-05-24 16:27Kto wyznacza trendy w stacjach muzycznych? Bo naprawde nie wiem, ja wole słuchć rocka, rapu i muzyki z przekazem. A nie w radiu ciągle puszczane te same kwałki od lat + nowości popowe. No sorryy tyle jest gatunków muzycznych a puszczany jest jedne shit. |
Gość |
#282016-05-24 17:16jestem w takim wieku ze wlasciwie nie powinnam a jednak.....podpisze bo niektore piosenki pani doroty lubie i nawet czesto slucham a pozatym lubie jak artysci wracaja do korzeni i chca nagrac cos co ich zdaniem fani podchwyca w lot i beda albo spiewac albo nucic i to moze byc wielki sukces pani DOROTKI-DODY .ZYCZE JEJ WSPANIALEGO SUKCESU Z NOWA PLYTA.... |
Gość |
#292016-05-24 17:16Z przykrością muszę stwierdzić, że na dwa ostatnie single Dody nie zwróciłem uwagi, były płytkie i nijakie. Marzy mi się powrót Dody do klimatów z płyty zespołu Virgin "Bimbo". |
Gość |
#312016-05-24 18:52Uważam ze Doda ma bardzo mocny głos ktory wspaniałe moze wykorzystać w muzyce rockowej. Ponadto uważam ze każdy artysta powinien tworzyć to co uważa za stosowne |
Gość |
#322016-05-24 20:26Jestem fanką dody i uważam,że powinna nagrywać płyty rockowe. Pozdrawiam :-) |
Gość |
#332016-05-24 20:46Bo doda najlepiej wypada w rockowych piosenkach a nie w jakis popowych pierdu pierdu. |
xxxxx |
#36 Slash2016-05-24 22:10Dorotka, a weź Ty się postaraj o duet ze Slashem na płytę. Myślę, że wtedy wytwórnia po rączkach by Cię całowała, gdybyś przyszła do nich z taką perełką. |
szczur |
#40 o majdanie2016-05-25 22:58przeciesz jego kieszen utrudnia takiej buzy emocji prawidlowy rozwoj poco rodzice dali jej obywatelstwo azeby teraz jakis portwel pilkaza uniemozliwial jej rozwoj dziewczyna ma talet i pracuje na to cale zycie to moze jeszcze niedajcie jej emerytury zeby zabawialaa bogatych biznesmenow prosze niech ktos zrobi wkoncu pozandek z tym brak slow co ma skonczyc jak pamela aderson nierobcie wsydu to polka i mieszka w malym kraju niedziwie sie ze liroy wyjechal do stanow tu by go zabily chyba czy nasz kraj jest krajem czy tylko miejscem na planszy nierobcie z niej tego co bezduszni amerykanie twozom i dajcie jej sie rozwijac teraz polsa wieze w as polacy odobrym secu prosze pomuz dorotce a ona napewno nas wypromuje niezmarnujcie jej talentu to zawodowiec |
Gość |
#422016-05-26 17:32Petycję podpisałem gdyż bezgranicznie kocham rock'a i wszystkie jego odmiany. |
Gość |
#442016-05-27 09:48Każdy artysta powinien mieć prawo decydować co chce przekazac w swoim albumie i w jaki sposób chce, a nie być marionetką wytwórni. |
Gość |
#452016-05-28 15:51Bo ją uwielbiam... I wieze w to.ze poslucham.ją w lepszej wersji rockowej.... Bo jest do tego.stworzona.. Idealnie |
Łukasz |
#46 Żałosny apel2016-05-29 10:41Czyżby autorzy apelu twierdzili, że muzyka pop jest o wiele mniej wartościowa niż rock czy jaki kolwiek inny nurt. Największe hity Dody - Nie Daj Się czy Znak Pokoju bynajmniej piosenkami rockowymi nie są. Riotka, dzięki której Doda o sobie przypomniała też rockowym numerem nie jest. Przez 5 lat Doda nagrała 3 single, który mogły w połączeniu z dodatkowy materiałami skleić naprawdę porządną płytę. Ale Doda sobie tego nie życzyła. Wytwórnia jest jaka jest ale wszystkie single promowała a Doda sobie odpuściła.
Dodę stać by samodzielnie bez wytwórni bądź w innej firmie wydać płytę. To ONA nie wytwórnia podejmie tą decyzję. Przysłowiowych 7 tłustych lat minęło. Skoro piosenkarka nie chce niczego nagrać to niech nie nagrywa. To nie Ameryka. Tutaj jak artysta znika to już nie wraca. |
Gość |
#482016-05-29 17:52To się w głowie nie mieści, żeby stawać na drodze czyjejś artystycznej wizji |
On92 |
#49 Nowa płyta2016-05-31 21:09Kibicuję Dodzie i trzymam kciuki, żeby nowa płyta była nową płytą, nie składanką "The Best Of..." z odgrzewaniem 'Riotki', 'Nie pytaj mnie', czy może dla jeszcze większego śmiechu 'high life'. Mam nadzieję, że Doda weźmie przykład z zachodnich gwiazd i wyda płytę zaraz po singlu, a nie single przez kilka lat i potem płyta, której już nikt nie będzie chciał kupić. Ten album ją zweryfikuje, i ona o tym dobrze wie. |
Gość |
#502016-06-01 16:14bo wspieram artystów z Polski.Kibicuję dziewczynie ponieważ z sentymentem wspominam akcję jaką stworzyła w kwestii szpiku i ratowania ludzi. Pozdrawiam Dodusie. |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
22335 Utworzone: 2024-04-25
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1376 Utworzone: 2024-11-18
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
1477 Utworzone: 2024-11-15
PROŚBA O AUDIENCJĘ U JE KARD. ROBERTA SARAH w sprawie obrony praw Stolicy Apostolskiej
3434 Utworzone: 2024-11-14
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
101043 Utworzone: 2024-11-13
WYSYPISKO ŚMIECI W POWIECIE SKARŻYSKIM? MÓWIMY NIE!
909 Utworzone: 2024-11-19
Otwarty List do Generała Rajmunda Andrzejczaka aby kandydował na prezydenta Polski
615 Utworzone: 2024-11-09
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
4318 Utworzone: 2024-09-23
Petycja o poprawę bezpieczeństwa na przejściu dla pieszych przy ul. Koszykowej w Malborku
513 Utworzone: 2023-11-15
Zgłaszam poparcie utrzymania obecnego statusu Pałacu Młodzieży w Tarnowie jako placówki oświatowej oraz dalszego jej rozwoju, utrzymania jej rangi oraz zatrudnienia Nauczycieli.
1933 Utworzone: 2024-11-16
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17343 Utworzone: 2023-10-23
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1588 Utworzone: 2024-11-08
Komitet Obrony Gietrzwałdu
7517 Utworzone: 2022-12-31
Petycja w sprawie pociągnięcia do odpowiedzialności zawodowej pani Krystyny Ptok.
158 Utworzone: 2024-11-18
Nie dla tramwaju w wariancie 3,4 i 5 w Borku Fałęcki
310 Utworzone: 2024-11-17
Petycja mieszkańców gminy Luzino dotycząca cofnięcia reorganizacji lub zmiany sposobu jej przeprowadzenia w placówce Poczty Polskiej w Luzinie
341 Utworzone: 2024-11-17
Uratujmy stary gmach szkoły przed zniszczeniem
22 Utworzone: 2024-11-20
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
1351 Utworzone: 2024-11-10
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
409 Utworzone: 2024-11-09
Petycja Sołtysów Rzeczypospolitej Polskiej o Formalne Włączenie w System Zarządzania Kryzysowego oraz Usprawnienie Współpracy z Jednostkami Odpowiedzialnymi za Bezpieczeństwo Publiczne
36 Utworzone: 2024-11-20