500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

Mama

/ #14 Strajk

2016-02-15 01:12

Pani Joanna nie jest autorem strajku z 27 luty.A jego autorka nie odpowiada na wiadomości z naszym pytaniem czy w tym strajku będzie brała udział jakas partia. ...bo jeśli tak to rząd weźmie to za działania opozycji i nic nie wskoramy.27 ma też być w Warszawie marsz KODu i to duży...więc też źle.Dlatego 5 marca.Pani Joanna pracuje i zajmuje się domem i dzieckiem a mimo to poświęca swój prywatny czas na działania ja z nią czasem pisze na Messenger. Proszę o wyrozumiałość jeśli nieodpisuje bo i tak zrobiła wiele ...A więc zostaje nam 5 marca lub 20 luty A to mało czasu żeby ludzi zebrać dużo...Tak naprawdę nikt tego strajku nie rozpowszechnia każdy liczy ze zrobią to inni.Trzeba się zebrać i promować WSZĘDZIE gdzie się da nawet na grupach sprzedaży na fb bo tam dużo mam jest.To naprawdę ostatni gwizdek żeby zmienić ustawę.Inni rodzice dali rade w innych sprawach tu też trzeba trochę czAsu i pracy włożyć ale warto dla naszych dzieci.Myślę też ze powinien być jeden w Warszawie żeby nas zauważono.A może ktoś z państwa tam mieszka i może go zalegalizowAć ????