WNIOSEK O ODEBRANIE PROF. CHAZANOWI PRAWA DO WYKONYWANIA ZAWODU LEKARZA

Wkurzona

/ #695 Re: Re:

2016-10-20 08:31

#452: Kazia - Re:  

Kobiety chcą mieć wybór.  Tu nie chodzi o zabijanie dziecka, bo nie ma 3 palców. Tu chodzi o poważne choroby zagrażające życiu dziecka, matki. Choroby czy zwyrodnienia, które powodują śmierć dziecka zaraz po urodzeniu. Ludzie, nie jesteśmy w średniowieczu a widać, że zaczynamy się cofać. Nie chcesz mieć aborcji to jej nie rób, proste. Ja wam do brzucha nie zaglądam i fajnie by było, gdyby ktoś mój zostawił w spokoju i mówię tu o wszechwiędzących politykach, którzy o ciążach wiedzą wszystko. Chcecie aby kobiety rodziły dzieci roślinki? Zapewnijcie im dofinansowanie do rehabilitacji, leków, lekarzy, wizyt, sprzętu. Tu już chętnych tak dużo nie ma, co? Łatwo jest mówić "uródź to dziecko". A kto potem pomoże takim rodzicom? Co, już nie jest tak łatwo kłapać jęzorem? Przepłnione sierocińce i rodzice niedający sobie rady finansowo z wychowywaniem dziecka, to nas czeka. A wtedy nikt nie pomoże, żaden Chazan, Terlikowski czy polityk nie kiwnie palcem, żeby pomóc finansowo takiej rodzinie. A więc pocałujcie mnie w d....