PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE

Gość

/ #992

2011-12-07 17:01

NIE Irlandczyków w referendum 2008 zostało zignorowane, jak donoszą rozczarowani Irlandczycy - drugie, wymuszone głosowanie było oszukane.
(...)
Polska będzie więc coraz większym śmietnikiem na odpady przemysłowe, śmietnikiem atomowym, źródłem tanich sługusów, źródłem energii - węgla i geotermii, ale w rękach niemieckich koncernów, źródłem pól uprawnych dla szczególnie niebezpiecznych genetycznie modyfikowanych organizmów i roślin, rynkiem zbytu głównie dla bubli, odpadów i złych lekarstw.

Polacy we własnym kraju, będą w dalszym ciągu pełnić funkcje pomocnicze i usługowe, wypełniając bliskie na zachodzie przeznaczenie słowa Słowianie (ang: Slavs, niem: Slawen) jako - niewolnicy - (ang: slaves, niem: Sklaven).

Warstwa zarządzająca - zdrajców i kolaborantów jest właśnie douczana w Brukseli angielskiego - jak europoseł Ziobro. Warstwa miliarderów, została już zaadaptowana - ukradzione Polakom miliardy nie śmierdzą: ostatnio w niemieckiej telewizji w programie o najbardziej ekscentrycznych miliarderach niemieckich był długi wywiad z "niemieckim" miliarderem - panem Kulczykiem. Na pytanie ile firm on posiada, dał on po niemiecku odpowiedź: nie jestem pewny, chyba ponad 120..
Następnie był pokazywany jego browar w Poznaniu (moja przypowieść: na miejscu wyciętego ze starodrzewia parku - nielegalnie, przy czynnej pomocy byłego prezydenta Poznania Ryszarda Grobelnego.)

Wyzysk Polski na podstawie traktatu lizbońskiego ma tak legalne podstawy, jak znane każdemu huliganowi zdanie racji. By dać komuś w mordę tak dla rozrywki, czy dla praktyki, trzeba mieć jakieś uzasadnienie np. że ktoś stoi w pobliżu na chodniku i się patrzy.
Następuje pytanie, czemu się tak patrzysz?? i już się ma moralne prawo dać nielegalnemu obserwatorowi w mordę.

Na tej samej zasadzie jest skonstruowany Pakt Lizboński. Polacy przecież podpisali.. Teraz można ich legalnie i dowolnie wykorzystać jak sobie zainteresowani PANOWIE życzą.

Tu oświadczam po raz kolejny, ja traktatu lizbońskiego nie podpisałem, mnie się nie pytano o zgodę - jak i milionów innych Polaków. Akceptacja Traktatu Lizbońskiego jest kapitulacją skorumpowanych kolaborantów i zdrajców jak prezydenta Kaczyńskiego, senatorów i posłów co ten cyrograf podpisali lub na niego głosowali. Sprzedaż Polski bez pytania jej właścicieli to niebywała bezczelność. Oni, a przede wszystkim Prezydent Kaczyński nie mają i nie mieli legitymacji Narodu do sprzedaży Polski. Polacy przelali tyle krwi by odzyskać swoją wolność i suwerenność, a Kaczyński ją bez walki sprzedaje - to HAŃBA.

Ty uratowałeś wolność Gruzji- ha miałeś strzec suwerenności POLSKI !!!

Podpis Kaczyńskiego pod traktatem lizbońskim się nie liczy ! On jest sprzeczny z Polską Konstytucją, z polskim prawem i z polską umową społeczną ! Panie Kaczyński ty miałeś Polskę na parkiecie dyplomatycznym bronić, a nie sprzedać !

Dlatego trzeba Prezydenta Kaczyńskiego i dalszych zdrajców wymienionych na stronie

http://iddd.de/idbGoogl.htm#todo

co próbują sprzedawać nie swoją suwerenność , pozbawić zdania racji, czyli pretekstu do władzy, poprzez na początek lokalną demokrację bezpośrednią. Już nawet z ich własnych statystyk wynika, że nie reprezentują oni nawet minimum polskiej ludności.

W Polsce, 7 czerwca 2009 roku, w ostatnich wyborach do Parlamentu Europejskiego nie głosowało 23 miliony osób (ponad 75 procent). Absolutna większość Polaków zbojkotowała wybory !!
Na Słowacji - ponad 80 procent ludności uprawnionej do głosowania nie poszła głosować.

Róbcie własne władze lokalne i nie słuchajcie się świń i świńskiego prawa !
Dzisiejsze świnie to jutrzejsze szynki !

Polacy w Polsce mają prawo do szynki, do własnej ziemi i bogactw naturalnych, oraz przede wszystkim do bezpośredniego zarządzania Polską i jej dochodem narodowym.