Petycja ws. mieszkań zakładowych oddanych za darmo spółdzielniom

Aneta

/ #1215 Prezio

2012-05-31 20:49

Marcusie! Tak jak pisałeś wyżej czekając za drzwiami sali nie wiedziałam w ogóle co się dzieje. Nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy. Fakt prezio był taki wściekły, że zaczął krzyczeć przy wszystkich obecnych na holu, że będzie buntował mieszkańców bloku, w którym mieszkamy, że przez nas SM nie będzie mogła przeprowadzić remontów - śmieszny był. Pan Mecenas Arkadiusz Brach był fantastyczny! Kobieca intuicja mnie nie zawiodła. Polecam go z całego serca! Profesjonalizm w maksymalnym wydaniu. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.
Marcusie Tobie należą się także serdeczne podziękowania! Jak mało kto zawsze służyłeś bezinteresownie radą i pomocą! Dzięki takim ludziom jak Ty człowiek wie, że są jeszcze LUDZIE na tym świecie! Ty też z nim wygrasz - jesteśmy z Tobą!
Dziękuję serdecznie Temidzie za słowa otuchy, dopingu i wiary w to, że będzie dobrze.
Sprawdza się to o czym cały czas mówi się tu na forum. W grupie jest siła Szanowni Forumowicze! Najważniejsze jest wsparcie i wzajemna pomoc.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim! Teraz jestem spokojna o moich rodziców.