Petycja na rzecz budowy stacji metra na Białołęce.
Quoted post
marcin |
#56 przeciwny2015-07-09 12:49Witam, Każdy chce najlepiej dla swojej okolicy w której mieszka, nie dziwie się że każdy walczy o swoje. Niestety ja mieszkam w okolicy kondratowicza i jestem przeciwny. Jest to skupisko wielu bloków, mieszka tutaj też sporo ludzi starszych metro musi być!!!! Okolice szpitala są równie istone w kwestii komunikacji. Puszczenie metra w pole jakim jest zielona białołek nie jest trafną decyzją. Problem korków łatwo rozwiązać, wystarczy przesiąść się do komunikacji miejskiej jak to robią mieszkańcy okolic kondratowicza. Nieraz poruszam się po okolicach białołeki, młodzi są wygodni, po jednej osobie w samochodzie dlatego wasza sytuacja jest jaka jest.
ZTM jest w stanie puścić więcej autobusów tylko zacznijcie sie nimi poruszać, jak będzie metro na Kondratowicza z całą pewnością uruchomią dla was połączenia do metra dużo czasu nie stracicie.
Jestem przeciwny i liczę na to że wiele osób poprze moje zdanie. !!! |
Odpowiedzi
Kamil Hajduk Autor petycji |
#57 Re: przeciwny2015-07-09 12:56:27Panie Marcinie ja Pana doskonale rozumiem, ale niech Pan spojrzy z tej strony, że do tego metra mieszkańcy Zielonej Białołęki nie dojadą bo utkną w korku przez mieszkańców okolic, którzy będą blokować i tamować uliczki przy Kondratowicza. Powstanie całkowity paraliż komunikacyjny. Według mnie najlepiej zrobić odgałęzienie na ZB i poprowadzić dalej metro tak jak miało iść. Wiem, że Panu zależy na dobrym dojeździe, również nam. Szczerze to samochodami jeździ mała liczba osób jak patrzę na te tłumy w autobusach i znikomy ruch poranny. |
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
List do Prezydenta Władimira Putina
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
523 Utworzone: 2024-11-02
ZGODA NA REALIZACJĘ SCENARIUSZA I WYDANIE KSIĄŻKI "RANCZO, ZEMSTA WIEDŹM"
6457 Utworzone: 2024-08-22
OBYWATELSKI PROTEST przeciw wejściu w życie Projektu Zarządzenia Prezesa NFZ z dnia 11.07.2024 r.
1623 Utworzone: 2024-07-19
Protest Nauczycieli w sprawie ograniczenia rehabilitacji i edukacji dzieci przewlekle chorych i z niepełnosprawnościami.
233 Utworzone: 2024-11-04
Uruchomienie połączenia autobusowego: Górka Narodowa - Dobrego Pasterza - Park Wodny (Serenada) - Czyżyny
149 Utworzone: 2024-11-04
Profilaktyka RSV dla dzieci z kardiomiopatią oraz dzieci po transplantacji serca
229 Utworzone: 2024-11-03
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
16856 Utworzone: 2023-10-23
CHCEMY POWROTU GŁOSU PANA JAROSŁAWA JUSZKIEWICZA DO APLIKACJI GOOGLE MAPS
3933 Utworzone: 2024-10-24
Petycja niepublicznych żłobków, klubów dziecięcych i dziennych opiekunów do Pani Minister Agnieszki Dziemianowicz-Bąk
59 Utworzone: 2024-11-04
Apel środowiska kultury i mediów w sprawie sytuacji w OFF Radiu Kraków i zastąpienia pracowników sztuczną inteligencją
24180 Utworzone: 2024-10-21
Petycja do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej oraz Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji
59 Utworzone: 2024-11-04
Ogrodzenie wokół ZSZ nr 20 we Wrocławiu
127 Utworzone: 2024-11-03
W sprawie Galerii Miejskiej Arsenał w Poznaniu
52 Utworzone: 2024-11-04
PETYCJA w sprawie wstrzymania procedowania ZPI i odstąpienia od projektów zabudowy terenu Górek Czechowskich w Lublinie
546 Utworzone: 2024-10-29
OCHROŃMY "ZAKRĘT ŚMIERCI" - inżynieryjny zabytek drogowy.
1464 Utworzone: 2024-10-29
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
3552 Utworzone: 2024-09-23
Protest pacjentów i ich rodzin oraz opiekunów - przeciw wejściu w życie nowelizacji przepisów dotyczących świadczeń rehabilitacji leczniczej
5632 Utworzone: 2024-10-15
Zwrot "Kamienia Bismarcka" do Smołdzina
121 Utworzone: 2024-09-24
Żądanie przywrócenia historycznej kompozycji rzeźb Henryka Burzca w Zakopane
695 Utworzone: 2024-10-26
Petycja w sprawie sprzeciwu wobec wprowadzenia płatnych parkingów na Kampusach Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza
399 Utworzone: 2024-10-09