Rozbudowa Szkoły Podstawowej nr 118 we Wrocławiu o blok sportowy z basenem oraz nowe sale dydaktyczne

Skontaktuj się z autorem petycji

Aktualizacja

2024-09-01 07:56:43

Szanowni Państwo, dziekujemy za dotychczasowe zaangazowanie w nasza petycję.

Wakacje dobiegają końca, a więc przyszedł czas na garść informacji.

Klkaset głosów złożonych na kartach, zostało skierowanych do Urzędników Miejskich. Otrzymalismy informację o zamiarach UM przy rozbudowie naszej szkoły. Nie ma jeszcze zatwierdzonego planu w którym kierunku pójdzie sama inwestycja. Jeśli chcemy, aby postulaty zostały zauważone przez nasze władze. prosimy o liczne podpisy pod nieniejszą petycją. Każdy z nas ma wsród swoich bliskich potencjalnego sygnotariusza (mąż, żona, partner, partnerka, rodzice, znajomi, sąsiedzi, wspólpracownicy). Zaangażujmy 15 minut rozsyłajac prośby do tych osób. Ta inwestycja jest na ppokolenia, będzie służyła nie tylko naszym dzieciom tu i teraz.

Jak w każdej petycji, liczy się siła glosu.

Rodzice SP118

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.