Apel do Pana Prezydenta miasta Chorzowa mgr inż. Andrzeja Kotali

Gość

2015-04-29 13:20

Bo nie podoba mi sie i całej mojej rodzinie sposób pokazania w materiale telewizji TVN jaki został przedstawiony Chorzów.Mieszkam tu juz 37 lat a moja rodzina jeszcze dłużej , nie zawsze było tu różowo i kolorowo ale teraz na pewno nie jest tak jak tv pokazała .jestem oburzona .mam nadzieję że p.prezydent coś z tym zrobi.

Gość

2015-04-29 20:29

Dlaczego mamy pozwalać dziennikarzom na szkalowanie naszego miasta i tym samym nas mieszkańców.
Ania

2015-04-30 09:30

Ale jakie szkalowanie? Mamy złą opinię i sami sobie na to zapracowaliśmy. Strach z dzieckiem przejść przez Cichą, na Kalince syf. brudne, stare budynki i żule w bramach. Niestety, ale najpierw zróbmy porządek z chuliganami i resztą patologii a potem miejmy pretensje że jak nas widzą, tak nas piszą. Nad morzem wstyd się przyznać że jest się z Chorzowa. 

Gość

2015-04-30 12:57

Bo jestem Chorzowianka i nie dam się oczerniac
Hanys

#5 Re:

2015-04-30 16:23

#3: Ania -  

to jak ci wstyd to proponuję się wyprowadzić z Chorzowa i będziesz miała lepiej... proponuję Sosnowiec tam jest "lepiej" dla osób, które widzą wszystko w czarnych kolorach ! i dlatego w tym kraju jest jak jest bo nikt nie patrzy do przodu z entuzjazmem tylko lamentuje i płacze jak tu źle i jak nie dobrze... ale nikt nie pamięta jak Chorzów zmienił się przez ostatnią dekadę, że nie wspomnę już jak się zmienił cały Śląsk !

Gość

2015-04-30 19:06

Poniewaz mieszkam w Chorzowie i ten reportaz mnie urazil.

Gość

2015-04-30 19:32

Chorzów Batory: zapraszam w dzień- zadbane czyste osiedla, zieleńce i boiska. Zapraszam w nocy: spokój i porządek, Ścieżki rowerowe, ławeczki, zadbane trawniki i klomby, bezpieczne parkingi. Nie wiem kto napisał te brednie....Mieszkam w innej dzielnicy ale codziennie przejeżdżam do pracy i po pracy dla relaksu na rowerze. Rzetelność dziennikarstwa ... ohyda. Powinien przeprosić w godzinach największej oglądalności osobiście.

Gość

2015-05-01 07:35

Poniewież obraz w jakim został pokazany Chorzów i jego mieszkańcy jest klamliwy i obrazujący,dla miasta,jego mieszkańców i osób pochodzących z Chorzowa.

Gość

2015-05-01 14:49

Bo urodzilem sie i mieszkam w Chorzowie

Adam

2015-05-01 15:01

Dlaczego większość medii internetowych związanych z Chorzowem nie chce opublikować tego społecznego Apelu na własnych stronach????

Gość

#11 Re:

2015-05-01 18:12

o muj borze, wstyd nam Morzem przyznać się do Chorzowa. Bo każdy nad Morzem wie gdzie jest Chorzów. Bo nad Morzem nie ma patologii, nad Morzem to jest dopiero balanga, bogate kurorty, bogaci ludzie, można się pokazać, ale tak, żeby nikt nie wiedział, że jest się z tfu tfu Chorzowa, bo tu bieda. A nie po to jeździ się nad Morze, żeby ktoś myślał, że jest się biedakiem. Nad Morze jeżdżą tylko bogaci ludzie.

Chorzowianin 19R20

#12 kochany Ruch kochany Chorzów

2015-05-01 18:32

Bo kocham Chorzów a TVN łże.

Chorzowianin 19R20

#13 Re: tępa Ania

2015-05-01 18:37

Tępa Aniu Słoneczko nikt cie tu nie trzyma na siłę w Chorzowie. Proszę zrób to dla nas i wyjedź gdziekolwiek po za Chorzów mogą być nawet Świony. Po prostu łżesz jak dziennikarzyny tvn-u.

Gość

2015-05-01 19:13

nie zgadzam się z obrazem Chorzowa Batorego nakreślonym przez TVN. Proponuje pokazać dzielnice warszawki i zobaczyć jaka tam szerzy się patologia. Na Batorym jest duże centrum logistyczne które daje zatrudnienie wielu mieszkańcom. Na to vo zrobił TVN mieszkańcom Chorzowa brakuje słów, mam nadzieje że prezydent miasta będzie działał. Pozdrawiam
Random

#15 Hipokryzja

2015-05-02 07:08

Nie mówcie, że w Chorzowie nie ma patologii. Mieszkam na cwajce, mało jest tutaj normalnych chłopaków (nie mówię, że nie ma), dla których nie liczy się szelest dresu, zaczepki losowych ludzi i niszczenie mienia, czy to publicznego czy też prywatnego. Co prawda nie zgadzam się z tym materiałem, bo wrzucanie do worka wszystkich ludzi jest kolejnym dowodem na to, jak bardzo ludzie tvnu są ograniczeni umysłowo. (zaraz pewnie pseudo anty patusi mnie zjada, że mam stad wyjeżdżać, i że nie jest tak jak ja mówię) 

aneczka

2015-05-02 08:50

Komentarze, które tu padają są dziwne.. niektórzy piszą tak jakby w Warszawie nie bylo żadnej gorszej dzielnicy albo żadnego klubu przy okazji którego oprócz kibiców pojawia sie i chuligani. Sposób w jaki pokazali moje miasto mnie uraza. Jestem dumna choćby z tego ze moje miasto zmienia sie na lepsze, a nie z tego ze jest idealne.

Mario

#17 Re:

2015-05-31 11:39

#7: -  

Jesteś dobrze robniety pisząc ze jest pięknie i zielono.przyjdź po meczu i zobacz co się dzieje na Zawiszy czarnego na biadaczu 4braci z pod 8 jeden pod 5 rumple i cala ich narkomanska meliniarnia alkohol i narkotyki .pobicia .zastraszanie osób .podpalenia aut.niszczenie aut.Trzaska nie butelkami.niszczenie mienia co robią.nie pracują a kasy w huj.za darmo nic nie ma wiec tylko z handlu narkotykami alkoholem fajkami i kradzież na ogródkach i gdzie się da.wiec cala prawdę TVN pokazał.