Apel do Pana Prezydenta miasta Chorzowa mgr inż. Andrzeja Kotali
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Apel do Pana Prezydenta miasta Chorzowa mgr inż. Andrzeja Kotali
Gość |
#12015-04-29 13:20Bo nie podoba mi sie i całej mojej rodzinie sposób pokazania w materiale telewizji TVN jaki został przedstawiony Chorzów.Mieszkam tu juz 37 lat a moja rodzina jeszcze dłużej , nie zawsze było tu różowo i kolorowo ale teraz na pewno nie jest tak jak tv pokazała .jestem oburzona .mam nadzieję że p.prezydent coś z tym zrobi. |
Gość |
#22015-04-29 20:29Dlaczego mamy pozwalać dziennikarzom na szkalowanie naszego miasta i tym samym nas mieszkańców. |
Ania |
#32015-04-30 09:30Ale jakie szkalowanie? Mamy złą opinię i sami sobie na to zapracowaliśmy. Strach z dzieckiem przejść przez Cichą, na Kalince syf. brudne, stare budynki i żule w bramach. Niestety, ale najpierw zróbmy porządek z chuliganami i resztą patologii a potem miejmy pretensje że jak nas widzą, tak nas piszą. Nad morzem wstyd się przyznać że jest się z Chorzowa. |
Hanys |
#5 Re:2015-04-30 16:23 to jak ci wstyd to proponuję się wyprowadzić z Chorzowa i będziesz miała lepiej... proponuję Sosnowiec tam jest "lepiej" dla osób, które widzą wszystko w czarnych kolorach ! i dlatego w tym kraju jest jak jest bo nikt nie patrzy do przodu z entuzjazmem tylko lamentuje i płacze jak tu źle i jak nie dobrze... ale nikt nie pamięta jak Chorzów zmienił się przez ostatnią dekadę, że nie wspomnę już jak się zmienił cały Śląsk ! |
Gość |
#72015-04-30 19:32Chorzów Batory: zapraszam w dzień- zadbane czyste osiedla, zieleńce i boiska. Zapraszam w nocy: spokój i porządek, Ścieżki rowerowe, ławeczki, zadbane trawniki i klomby, bezpieczne parkingi. Nie wiem kto napisał te brednie....Mieszkam w innej dzielnicy ale codziennie przejeżdżam do pracy i po pracy dla relaksu na rowerze. Rzetelność dziennikarstwa ... ohyda. Powinien przeprosić w godzinach największej oglądalności osobiście. |
Gość |
#82015-05-01 07:35Poniewież obraz w jakim został pokazany Chorzów i jego mieszkańcy jest klamliwy i obrazujący,dla miasta,jego mieszkańców i osób pochodzących z Chorzowa. |
Adam |
#102015-05-01 15:01Dlaczego większość medii internetowych związanych z Chorzowem nie chce opublikować tego społecznego Apelu na własnych stronach???? |
Gość |
#11 Re:2015-05-01 18:12o muj borze, wstyd nam Morzem przyznać się do Chorzowa. Bo każdy nad Morzem wie gdzie jest Chorzów. Bo nad Morzem nie ma patologii, nad Morzem to jest dopiero balanga, bogate kurorty, bogaci ludzie, można się pokazać, ale tak, żeby nikt nie wiedział, że jest się z tfu tfu Chorzowa, bo tu bieda. A nie po to jeździ się nad Morze, żeby ktoś myślał, że jest się biedakiem. Nad Morze jeżdżą tylko bogaci ludzie. |
Chorzowianin 19R20 |
#12 kochany Ruch kochany Chorzów2015-05-01 18:32Bo kocham Chorzów a TVN łże. |
Chorzowianin 19R20 |
#13 Re: tępa Ania2015-05-01 18:37Tępa Aniu Słoneczko nikt cie tu nie trzyma na siłę w Chorzowie. Proszę zrób to dla nas i wyjedź gdziekolwiek po za Chorzów mogą być nawet Świony. Po prostu łżesz jak dziennikarzyny tvn-u. |
Gość |
#142015-05-01 19:13nie zgadzam się z obrazem Chorzowa Batorego nakreślonym przez TVN. Proponuje pokazać dzielnice warszawki i zobaczyć jaka tam szerzy się patologia. Na Batorym jest duże centrum logistyczne które daje zatrudnienie wielu mieszkańcom. Na to vo zrobił TVN mieszkańcom Chorzowa brakuje słów, mam nadzieje że prezydent miasta będzie działał. Pozdrawiam |
Random |
#15 Hipokryzja2015-05-02 07:08Nie mówcie, że w Chorzowie nie ma patologii. Mieszkam na cwajce, mało jest tutaj normalnych chłopaków (nie mówię, że nie ma), dla których nie liczy się szelest dresu, zaczepki losowych ludzi i niszczenie mienia, czy to publicznego czy też prywatnego. Co prawda nie zgadzam się z tym materiałem, bo wrzucanie do worka wszystkich ludzi jest kolejnym dowodem na to, jak bardzo ludzie tvnu są ograniczeni umysłowo. (zaraz pewnie pseudo anty patusi mnie zjada, że mam stad wyjeżdżać, i że nie jest tak jak ja mówię) |
aneczka |
#162015-05-02 08:50Komentarze, które tu padają są dziwne.. niektórzy piszą tak jakby w Warszawie nie bylo żadnej gorszej dzielnicy albo żadnego klubu przy okazji którego oprócz kibiców pojawia sie i chuligani. Sposób w jaki pokazali moje miasto mnie uraza. Jestem dumna choćby z tego ze moje miasto zmienia sie na lepsze, a nie z tego ze jest idealne. |
Mario |
#17 Re:2015-05-31 11:39Jesteś dobrze robniety pisząc ze jest pięknie i zielono.przyjdź po meczu i zobacz co się dzieje na Zawiszy czarnego na biadaczu 4braci z pod 8 jeden pod 5 rumple i cala ich narkomanska meliniarnia alkohol i narkotyki .pobicia .zastraszanie osób .podpalenia aut.niszczenie aut.Trzaska nie butelkami.niszczenie mienia co robią.nie pracują a kasy w huj.za darmo nic nie ma wiec tylko z handlu narkotykami alkoholem fajkami i kradzież na ogródkach i gdzie się da.wiec cala prawdę TVN pokazał. |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
23016 Utworzone: 2024-04-25
PROŚBA O AUDIENCJĘ U JE KARD. ROBERTA SARAH w sprawie obrony praw Stolicy Apostolskiej
3659 Utworzone: 2024-11-14
Apelujemy o refundacje leku Keytruda ( pembrolizumab) dla wszystkich pacjentek z zaawansowanym rakiem szyjki macicy
190 Utworzone: 2024-11-21
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1568 Utworzone: 2024-11-18
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
1632 Utworzone: 2024-11-15
PETYCJA MIESZKAŃCÓW JAWORZNA W SPRAWIE LASÓW SPOŁECZNYCH
73 Utworzone: 2024-11-22
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
446 Utworzone: 2024-11-06
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
101115 Utworzone: 2024-11-13
Poprawa połączeń kolejowych dla mieszkańców Pruszcza Gdańskiego i powiatu gdańskiego - apel mieszkańców i radnych DziałaMy
246 Utworzone: 2024-11-16
WYSYPISKO ŚMIECI W POWIECIE SKARŻYSKIM? MÓWIMY NIE!
962 Utworzone: 2024-11-19
Wniosek mieszkańców o wprowadzenie zmian w zakresie organizacji dojść do peronów w rejonie stacji kolejowej Pobiedziska.
33 Utworzone: 2024-11-22
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17379 Utworzone: 2023-10-23
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
4349 Utworzone: 2024-09-23
Czas na etyczne galerie - OCHNIK nie ma tu miejsca!
22 Utworzone: 2024-11-22
Zgłaszam poparcie utrzymania obecnego statusu Pałacu Młodzieży w Tarnowie jako placówki oświatowej oraz dalszego jej rozwoju, utrzymania jej rangi oraz zatrudnienia Nauczycieli.
1956 Utworzone: 2024-11-16
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
432 Utworzone: 2024-11-09
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1607 Utworzone: 2024-11-08
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
1412 Utworzone: 2024-11-08
Petycja o poprawę bezpieczeństwa na przejściu dla pieszych przy ul. Koszykowej w Malborku
533 Utworzone: 2023-11-15
DOŚĆ PRZEMOCY WOBEC DZIECI
174 Utworzone: 2023-11-28