Petycja o odwołanie "łowczego miejskiego" R. Czeraszkiewicza

Gość

2016-01-19 19:03

Nie zgadzam się na okrucieństwo i bezprawie pod osłoną "prawa"

Gość

2016-01-19 19:39

Szanuje prawa zwierząt kocham je ponad wszystko!!!

Gość

2016-01-19 21:43

Ten "osobnik" nie powinien wykonywać funkcji "łowczego miejskiego" ,ponieważ zabijanie bezbronnych zwierząt sprawia mu przyjemność i obawiam się,że niebawem pastwienie się nad stworzeniami już mu nie wystarczy będzie potrzebował mocniejszych psychopatycznych doznań !!!!

Gość

2016-01-19 22:40

Poniewaz Pan Lowczy zamiast odlawiac i wypuszczac na wolnosc dzikie zwierzeta woli je zabic . Dlaczego ?, ano dlatego ze potem firma Lupar ktorej szefem jest Pan lowczy wywozi lub zabiera te zwierzeta i co zniomi robi?. Moze zakopuje ?, osobiscie watpie . Dla mnie to oczywiste klusownictwo w bialy dzien pod szyldem prawa. Skandal

Gość

2016-01-19 23:21

Podpisałam tę petycję dla dobra zwierząt.Chcę, aby zwierzętami zajmowały się osoby, która mają do nich serce.Łowczy powinien ratować zwierzęta a nie je zabijać.

Gość

2016-01-19 23:44

Z zachowania tego człowieka wynika, że jest to osoba z zaburzeniami charakterologicznymi, a więc powinno się go skierować na leczenie psychiatryczne......jak pomyślę ,że taka osoba ma dostęp do broni - to ze strachu robi mi się niedobrze.

Gość

2016-01-19 23:52

Dosyć znęcania się!!!! Inaczej nie skomentuje. Bo mi przekleństw w jezyku polskim zabraknie.... Potraktowac tak samo rodzinę. Dzieci. Moze sie pan kurwa ogarnie!!!!!
wyważony

#83 Re: Re:

2016-01-20 05:29

#74: - Re:  

Zakładanie domyślnie dobrego zdrowia kota chodzącego luzem jest dobre, gdy robimy na kogoś nagonkę, ale do prawdy nas nie zbliża. Trzeba chyba uczciwie uznać, że nie wiadomo jakie przygody miał kot tuż wcześniej.

Gość

2016-01-20 05:54

Jest to zbrodnia na zwierzętach oraz zbrodnia na uczuciach ludzi. Wszyscy rozumiemy utrzymanie w ryzach nadmiernej populacji zwierzyny, ale utrzymywanie za pieniądze podatnika takiego zbrodniarza zwierząt to jest skandal! Miasto powinno zatrudnić na to stanowisko człowieka, który będzie spełniał standardy XXI w. w oczekiwaniu ludzi żyjących w nowoczesnym mieście, a nie jak w średniowiecznym siole.
Postępowanie "łowczego" powinno być ścigane prawem!
inka

2016-01-20 07:17

Łowczy Miejski który łamie prawo za pozwoleniem Urzędu Miejskiego w Szczecinie

Gość

2016-01-20 07:19

Zachowanie tego człowieka bulwersuje mnie, to okropne że człowiek tego pokroju ma doczynienia ze zwierzętami.

Gość

2016-01-20 07:30

Myśliwi to osobnicy czerpiący frajdę z mordowania zwierząt.

Gość

2016-01-20 07:31

Kocham zwierzęta, mysliwi przekraczają swoje kompetencje.

Gość

2016-01-20 07:33

Uważam, że należy zlikwidować myślistwo w naszym kraju jako przeżytek dawnych czasów. Myśliwi (banda degeneratów alkoholowych) stwarzają zagrożenie dla innych ludzi. Zwięrzeta poradzą sobie same.

Gość

2016-01-20 07:44

Chcę, żeby zakończyła się bezkarność bandytów zwiących się myśliwymi.

Gość

2016-01-20 07:49

Ludzie, którzy sa odpowiedzialni za ochronę zwierząt powinni rzetelnie wypełniac swoje obowiązki i dbać o bezpieczeństwo zwierząt, a nie zabijać je z zimną krwią. Na takim stanowisku nie może być miejsca dla morderców zwierząt, kategoryczne NIE!!!

Gość

2016-01-20 08:08

takich ludzi jak ten mysliwy trzeba sie pozbywac i karac a sadystów najlepiej bylo by utylizowac od razu :)

Gość

2016-01-20 08:10

Nienawidze zachowan mysliwych, jak traktuja zwierzeta ktore maja prawo zyc i ich metod zabijania. Do diabla z tymi palantami.
Jack

#94 Re: Re: Re:

2016-01-20 08:10

#83: wyważony - Re: Re:  

Kot jak to kot, przygód miał w swoim życie pewnie dużo ale ta niestety była jego ostatnią. Zastanawia mnie jedno, czym kierował się R.Cz. puszczając psy a w zasadzie nie interweniując gdy jeden z nich atakował kota ? Wygląda na to, iż jest chodzącym "miłosiedziem" i skraca męczarnie (czyt. życie), napotkanych na swojej drodze zwierząt. Zdecydowana większość dzikożyjących zwierząt ma się dobrze, odsetek osobników chorych albo się leczy weterynaryjnie albo humanitarnie odstzeliwuje. Kot przebywał na działce, która zasadniczo jest terenem zabudowanym - nawet gdyby okazało się, że był chory powinno się go odłowić, zbadać i ew. leczyć bądź uśpić, niestety "łowczy" wybrał wariant łatwiejszy ... Misji i tak nie wypełnił do końca - znający nieco lepiej zamiłowania R.Cz. do kocich futer wiedzą w czym rzecz ...

Gość

2016-01-20 08:15

Ludzie tego pokroju bez empatii i współczucia a chcący zabijać dla przyjmności nie powinni funkcjonować w społeczeństwie a tym bardziej pełnić funkcji.

Gość

2016-01-20 08:21

Nie godze sie na bestialstwo ludzi wobec zwierzat, kazdy taki czyn powinien byc traktowany jako przestepstwo i osadzony, a ludzie ktorzy dokonuja zbrodni na zwierzetach, odpowiednio ukarani , lącznie z przeszkoleniem w azylu dla okaleczonych zwierzat. Skandaliczne jest to ze zwyrodnialcy bez jakichkolwiek uczuc piastuja stanowisko " Łowczego miejskiego"

Gość

2016-01-20 08:21

Nie jest mi obojętny los dzikich zwierząt. Jestem przeciwna działaniom myśliwych
Nol

2016-01-20 08:28

Czytałem o ohydzie i sadystycznym zwyrodnialstwie tej kreatury, bo człowiekiem tego kogoś ciężko nazwać.

Współczucie jako styl życia

#99 Zasada nr 1

2016-01-20 08:46

Każdy człowiek ma w życiu imperatyw, naczelną wartość której podlegają inne wartości. Jeśli u kogoś naczelną zasadą nie jest "życie jest święte" to nie jest on dla mnie wystarczająco ludzki, bo bez takiej postawy rodzą się wszelkie wypaczenia i krzywdy.

Gość

2016-01-20 08:53

Urzad miasta powinien dbac o interesy wszystkich mieszkancow. Burmistrz powinien myslec o kazdym mieszkancu...zwierzeta to tez mieszkancy miasta a wielu urzednikow o tym zapomina. Jesli ktos dzialajacy dla urzedu miasta zneca sie nad mieszkancami miasta to chyba cos tu jest nie tak. Jesli ktos pozwala aby jego psy rozszarpaly kota na oczach innych ludzi i czerpie z tego satysfacje to mozemy smialo twierdzic ,ze osoba ta ma osobowosc psychopatyczna. Nie powinna miec pozwolenia na bron . Jesli osoba kolejny raz nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow i zamiast zwierze odlowic to bezdusznie je zabija to znaczy ,ze powinna zostac zwolniona dyscyplinarnie. Prosze pamietac ,ze ten czlowiek reprezentuje Urzad Miasta ... Chyba jasne jest ,ze raczej nie ociepla jego wizerunku...