AKT WOLI NARODU
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji AKT WOLI NARODU
Anonymous |
#26 URUCHOMIĆ WŁAŚCIWĄ PROCEDURĘ !!2012-12-02 13:00Żadne lamentowanie nad " rozlanym mlekiem " . Prokuratura nie była tu właściwym adresatem petycji. Należy wytoczyć zbiorowe powództwo na zawrotną kwotę przeciwko Skarbowi Państwa - ( odpowiednie statio fisci - które nie licząc się ze zdaniem narodu zawarło niekorzystne dla Polaków umowy , rozprzedało bez ich zgody majątek państwowy.) Jednym słowem uruchomić procedurę odszkodowawczą , w ramach której w celu naprawienia szkody , zażąda się także odstąpienia od Unii Europejskiej ). Z drugiej strony, należy doprowadzić do postawienia przed Trybynałem Stanu WINNYCH TAKIEGO STANU RZECZY !! A więc do dzieła, nie narzekać tylko czynić . |
Krzysztof Puzyna Autor petycji |
#27 Re: Re: volonté générale2012-12-02 17:55#25: Kontra Systemowi - Re: volonté générale Nie wiem z kim mam do czynienia. Osobom, które chcą pozostać anonimowo to odpowiadam e-mailem. Osoby, które także wobec mnie chcą pozostawać anonimowo to nie jestem w stanie jakoś wyróżniać. Komunikat nr 1 poszedł tylko do wszystkich podpisanych i tylko do nich! Własne inicjatywy w celu popularyzacji petycji są porządane. To nie jest moja petycja do narodu. Ja jestem tylko inicjatorem. Jeśli chodzi o Prokuraturę Generalną Do PG został wysłany tekst petycji w rozszerzonej wersji pdf, jak na stronie petycji do pobrania. Piszę teksty by tą petycję popularyzować. Np. tu Rząd będzie monitorował mowę nienawiści, ksenofobię i dyskryminację. Dlatego komunikat nr 1, by nikt nie pomyślał, że nasze dążenia, nie są zgodne z Konstytucją RP PS. Moje teksty znajdziecie na Nowym Ekranie - polecam puknięcie w tag referendum :) W Salonie24 http://iddd.salon24.pl/468972,budujemy-nowy-dom-na-bagnie Na stronie demokracjakulista.pl |
Ten wpis został usunięty przez autora petycji (Pokaż szczegóły)
2012-12-03 18:53- Date of removal: 2012-12-06
- Powód usunięcia: bad link
Krzysztof Puzyna Autor petycji |
#29 Re: URUCHOMIĆ WŁAŚCIWĄ PROCEDURĘ !!2012-12-03 19:40#26: - URUCHOMIĆ WŁAŚCIWĄ PROCEDURĘ !! >...to tylko " bijecie pianę " bez jakichkolwiek skutków . Należy czynić a nie pisać. Szczególną zaletą, AKTU WOLI NARODU, jest jego osadzenie w suwerennych decyzjach obywateli. Będzie miało to decydujące znaczenie, gdy podpisze go WIĘKSZOŚĆ społeczeństwa. To nie jest petycja do władzy, którą można wrzucić do kosza. Z chwilą posiadania większości, ten AKT będzie ważny, czy się jakieś władzy będzie podobać, czy nie. Jedyną akceptację, którą ten akt potrzebuje jest akceptacja NARODU POLSKIEGO. Bicie piany to raczej procesowanie się w sądach, skorumpowanych, aroganckich, nieszanujących ani prawa ani państwa - sądach jak w PRL-u. TO JEST BICIE PIANY i dowartościowywanie urzędów, które powinny służyć społeczeństwu, a nie być politycznym narzędziem do wywłaszczania i represji. Dlatego sądy nie będą legalną instancją dla Aktu WOLI NARODU, ale referendum ogólnopolskie, nawet bez zgody Sejmu RP. Wynika to z tego, że koalicja okrągłostołowa ( PIS, PO, SLD, służby) dysponuje lewym oprogramowaniem, które używa przy referendach i wyborach. Jest to tajne oprogramowanie na zlecenie, które te ugrupowania używają do MANIPULACJI WYNIKÓW GŁOSOWAŃ przynajmniej od roku 2004, patrz Wyjaśnienia do protestu. Dlatego, podpisy pod referendum powinny być przemyślane, gdyż będą zobowiązujące. Chcę widzieć ich potwierdzenie w przyszłym referendum ogólnopolskim!
|
Gość |
#302012-12-04 23:39Chwała Panu Puzynie za świetne udokumentowanie sfałszowania ostatnich wyborów parlamentarnych w 2011r. jak też manipulacji informatycznych na Nowym Ekranie, którego właściciel Pan Opara pretenduje do miana przywódcy Ruchu Narodowego Polaków, chociaz sam przyznał się do działań na szkodę Narodu Polskiego. Niestety pomysł Pana Puzyny z petycją AKT WOLI NARODU Polskiego jest nielogiczny. Skoro wola Narodu Polskiego nie jest respektowana przez rządzących w Polsce to kto jest w stanie wyegzekwować postulaty zawarte w tej petycji, nawet gdyby podpisało ją 15 mln obywateli? Czy Tusk, Komorowski i inni podadzą się do dymisji? Czy Sejm i Senat same się rozwiążą? Czy dojdzie do oczyszczenia w wymiarze sprawiedliwości, policji, w kościele, w urzędach, szkołach, szpitalach itp.? Jak to sobie Pan Puzyna wyobraża? Nadrzędną Wolą Narodu Polskiego może tylko być oczyszczenie kraju ze zdrajców i ciemiężców Narodu Polskiego, którzy dokonali zamachu na istnienie Narodu Polskiego. Konfiskata mienia i pozbawienie praw obywatelskich wraz "z wilczym biletem" na zawsze łącznie z ich rodzinami. |
Czyja to petycja? |
#312012-12-04 23:47"To nie jest moja petycja do narodu. Ja jestem tylko inicjatorem." Panie Puzyna to czyja jest ta petycja? Hansa Klosa ? A może M..adu? Prosimy o życiorys jej autora? |
Gość |
#332012-12-04 23:59Po co panu te dokładne dane personalne? Gdzie, do jakiej instytucji są i będą przekazywane? Nie przedstawił się Pan, nie zweryfikował, nie złozył oświadczenia o braku powiązań agenturalnych i o pochodzeniu a także o braku innych powiązań. Nawet nie stać Pana na opublikowanie aktualne, własnego zdjęcia. |
Gość |
#34 Re:2012-12-05 01:37 |
Krzysztof Puzyna Gość |
#35 Re:2012-12-05 02:31Proszę nie zadawać tych samych pytań bez przeczytania moich poprzednich wpisów - jest ich niewiele:) Po co dane personalne? - By nie stracić kontaktu!!! Jest dla ludzi podpisanych pod AKTEM WOLI NARODU O tym piszę na 1 stronie petycji. Jest całkiem możliwe, że nie pociągnę tej petycji do końca lub, że dostęp do adresów zaginie. Dlatego każdy, kto kopiuje strony z adresami nie straci kontaktów z Polskimi Patriot(k) - ami, jeżeli kopiuje strony podpisane. To jest przejrzystość, o którą powinni Polacy walczyć. Ją podpisują ludzie suwerenni, bez strachu, niech się ze sobą kontaktują, niech się organizują. Niech walczą o swoje prawa, o swoją Polskę!! NIKT tego za nich nie zrobi! Ja na pewno nie. Nie chcę mieć wyłączności na adresy. Zresztą ich nie mam, gdyż firma petycjeonline nie umożliwia dostępu do danych ukrytych. Ona nawet na razie nie odpowiada. Ja widzę z adresów tylko tyle, co wszyscy! Firma petycjeonline ma wyłączność na rzeczy, których nie widać w petycji. Jedyną możliwością obejścia ewentualnej dywersji przez petycje online jest zapisywanie sobie widocznych adresów - by nie stracić kontaktu!!! Anonimowy gościu - wydaje się, że masz zerowe zdolności do szukania w Internecie. Jestem już od roku 2003 rozpoznany moje wszystkie dane zostały wyciągnięte na Alexa. Do kontaktu w 2003 z Polską, to byłem międzynarodowym aktywistą w dziedzinie mikrofal i do tego całkowicie anonimowym w Internecie patrz strona iddd.de Polskie służby, lub ludzie od operatorów telefonii komórkowej byli na tyle pracowici, że utworzyli grupę dyskusyjną na mój temat, zdobyli i wyciągnęli moje dane, wstawiając je na Alexa. Także akcje przeciwko hydroszczelinowaniu przeprowadzane od roku 2010 przeze mnie zaowocowały stekiem bzdur, wyzwisk i prowokacji agentek z pod Kutna i z Północnych Niemiec oraz akcjami innych kundelków obcych interesów. Pomimo tego były też sukcesy.. Anonimowy gościu masz problemy, z czytaniem. Twoje pytania są odpowiedziane albo na stronie petycji albo w rozszerzonej wersji petycji. Moje osobiste dane podałem i więcej od innych nie wymagam, niż sam o sobie podałem. Masz problemy anonimie to pisz na mojego e-maila. Odpowiem jak zobaczę, że podpisałeś ten AKT i nie trolujesz. W tym momencie wygląda to na trolowanie. Wybaczam, gdyż pierwsze pytanie, pomimo że już odpowiedziane, jest na tyle ważne, że powtórzyłem tu odpowiedź. To ważne przesłanie: ADRESY I KONTAKTY są dla podpisanych uczestników tego aktu!! Ja sobie to tak wyobrażam, że ludzie, którzy świadomie podpiszą AKT WOLI NARODU, nie zmienią zdania, gdy Unia Europejska zażyczy sobie formalnie potwierdzenia podpisów. Nastąpi wtedy przesłanie listów drogą pocztową do wszystkich podpisanych, dla ostatecznej weryfikacji podpisów. Każdy uczestnik dostanie indywidualny kod, z tym kodem otrzymanym na adres domowy wejdzie do Internetu na stronę aktu wyjścia z Unii i potwierdzi swoją wcześniejszą decyzję o wyjściu z Unii. Rozwiązanie oprogramowania weryfikacji może odbiegać od tego opisu, gdyż nie uwzględnia jeszcze wspólnej kontroli online nad wynikami weryfikacji. |
2012-12-05 20:53- Date of removal: 2012-12-05
- Powód usunięcia: trol
2012-12-05 23:54- Date of removal: 2012-12-06
- Powód usunięcia: Ten sam niemiecki trol z polskim paszportem
Agent z Polski |
#382012-12-05 23:55Jestem agentem z dwoma paszportami polskim i izraelaskim. Popieram akcje puzyny ale czy on mnie nie wykasuje? |
2012-12-05 23:56- Date of removal: 2012-12-06
- Powód usunięcia: spam
webmaster |
#40 Re:2012-12-06 00:34Usuwam ataki ad personam oraz spam. |
2012-12-06 16:53- Date of removal: 2012-12-06
- Powód usunięcia: ad personam
2012-12-06 18:19- Date of removal: 2012-12-06
- Powód usunięcia: trol; powtórzenie
2012-12-06 22:05- Date of removal: 2012-12-06
- Powód usunięcia: trol
webmaster |
#44 BUDUJEMY NOWY DOM NA BAGNIE2012-12-06 22:35http://iddd.de/AktWoli/bagno.jpg... Sterowanie gospodarką, przez rząd, przez globalny rynek, w istocie przez korupcję, pozbawia ludzi własności. Jakie szanse pozostaną młodym ludziom, gdy nie będzie już, co sprzedawać?
Czy Minister Michał Boni będzie mnie ścigał?
|
To przesada, taakie hasło!!! |
#45 Re: BUDUJEMY NOWY DOM NA BAGNIE2012-12-08 23:10#44: webmaster - BUDUJEMY NOWY DOM NA BAGNIE Dlaczego wszystkich i wszystko won ? No to kto zostanie i co zostanie? Pusta ziemia? Miejsce wolne do osiedlania się innych narodowości? |
Krzysztof Puzyna |
#46 Dlaczego wszystkich i wszystko won ?2012-12-09 06:24Wszystkich ma znaczenie, jako wszystkich większych złodziei i manipulatorów - (chodzi o ludzi, instytucje, fundacje i państwa) majątku narodowego od roku 1989. Wszystko z 3 gałęzi władzy ustawodawczej, sądowniczej, wykonawczej, np. struktur, hierarchii, organizacji, umów, układów, ustaw i praw szkodliwych dla Polski i Narodu Polskiego. Wszystko to trzeba stopniowo odrzucić i sprawdzić na ewentualną przydatność. Won - znaczy od aktualnego wpływu i władzy ustawodawczej, sądowniczej, wykonawczej oraz uzyskanych korzyści ze względu na wpływ i władzę. Wszystkich i wszystko won wyzwala od KORUPCJI !!! Ustrój bez korupcji wyzwala Naród Polski. Czego Naród Polski faktycznie chce, ukażą w przyszłości wyniki referendów narodowych, ogólnopolskich i lokalnych, w rewolucyjnej technice szybkich referendów. Infrastrukturę do nich trzeba dopiero stworzyć. Samostanowienie Narodu wykonywane bezpośrednio bez lewych pośredników typu posłowie i premier nazywa się demokracją bezpośrednią. Funkcjonować zacznie, gdy ludzie w gminach zaczną rządzić przez referenda lokalne, gdy mass media zostaną przekazane pod kontrolę narodu. Dobrze sobie poczytać o referendach na stronie http://iddd.de/idb.htm#ref Polski Naród nie jest i nie był przecież tak naprawdę pytany, tylko gwałcony przez kłamstwa zdrajców i kupczyków. Polski Naród oszukany Bolkiem i swoją własną rolą szczególną "Narodu samowyzwolonego". Wszystkie tzw. "konsultacje społeczne" przy tworzeniu ustaw to była farsa gorsza niż otwarty terror okupanta. Nie dać się nabrać na mądrość tzw. "NAJLEPSZYCH" przedstawicieli - ona zawsze była i jest do kupienia przez Sorozów, Putinów i tych z atomowego koncernu Arevy! Chodzi o AKT WOLI NARODU, który ma zabezpieczyć jak najłatwiejszy legalny nowy początek, bez wojny domowej i zniszczenia kraju, poprzez pokojową zmianę ustroju na ustrój Demokracji Bezpośredniej. AKT WOLI NARODU nie jest ani lewy ani prawy tylko BEZPOŚREDNI! |
K. P. |
#47 Bez korupcji, AKT WOLI NARODU2012-12-14 05:23 |
dodo12 |
#482012-12-14 20:29Dlaczego występując przeciwko UE, kwota opłaty jest w euro a nie w zł. |
umtsno |
#49 Re: kwota opłaty - jakiej?2012-12-14 22:34Przybliż temat niewiadomo o co chodzi. |
Jerzy Ulicki-Rek |
#50 Re:2012-12-24 05:48Ja tez mialem taka nadzieje. Ale nadzieja- nadzieja a realia sa jakie sa:prosze sprawdzic ile osob podpisalo te PETYCJE? A POTEM MOZE PAN SPRAWDZIC ILE OSOB PODPISALO MOJA ,KTORA MA CHYBA DWA LATA , DOMAGAJACA SIE USUNIECIA ZYDOWSKICH SYMBOLI Z GMACHOW PUBLICZNYCH W POLSCE.
Nie ma takiej sily,ktora przekona niewolnika,ktory jest szczesliwy w kajdanach ,ze warto byc wolnym. Ale probowac trzeba... Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku. Jerzy Ulicki-Rek
|
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
22330 Utworzone: 2024-04-25
PROŚBA O AUDIENCJĘ U JE KARD. ROBERTA SARAH w sprawie obrony praw Stolicy Apostolskiej
3419 Utworzone: 2024-11-14
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
1443 Utworzone: 2024-11-15
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1279 Utworzone: 2024-11-18
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
101016 Utworzone: 2024-11-13
Otwarty List do Generała Rajmunda Andrzejczaka aby kandydował na prezydenta Polski
607 Utworzone: 2024-11-09
WYSYPISKO ŚMIECI W POWIECIE SKARŻYSKIM? MÓWIMY NIE!
886 Utworzone: 2024-11-19
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
4314 Utworzone: 2024-09-23
Petycja o poprawę bezpieczeństwa na przejściu dla pieszych przy ul. Koszykowej w Malborku
507 Utworzone: 2023-11-15
Zgłaszam poparcie utrzymania obecnego statusu Pałacu Młodzieży w Tarnowie jako placówki oświatowej oraz dalszego jej rozwoju, utrzymania jej rangi oraz zatrudnienia Nauczycieli.
1925 Utworzone: 2024-11-16
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17335 Utworzone: 2023-10-23
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
1350 Utworzone: 2024-11-10
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1578 Utworzone: 2024-11-08
Komitet Obrony Gietrzwałdu
7511 Utworzone: 2022-12-31
Petycja mieszkańców gminy Luzino dotycząca cofnięcia reorganizacji lub zmiany sposobu jej przeprowadzenia w placówce Poczty Polskiej w Luzinie
341 Utworzone: 2024-11-17
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
407 Utworzone: 2024-11-09
Petycja Sołtysów Rzeczypospolitej Polskiej o Formalne Włączenie w System Zarządzania Kryzysowego oraz Usprawnienie Współpracy z Jednostkami Odpowiedzialnymi za Bezpieczeństwo Publiczne
35 Utworzone: 2024-11-20
Nie dla tramwaju w wariancie 3,4 i 5 w Borku Fałęcki
306 Utworzone: 2024-11-17
Uratujmy stary gmach szkoły przed zniszczeniem
20 Utworzone: 2024-11-20
Petycja w sprawie pociągnięcia do odpowiedzialności zawodowej pani Krystyny Ptok.
153 Utworzone: 2024-11-18