Wspieramy polski rząd

Gość

/ #1236

2016-01-12 16:49

Poniewaz jest to prawdziwy Polski rzad wybrany demokratycznie mimo falszywej i manipulowanej przez wtedy! polskie media pracujacych wylacznie dla partii PO ktora po tragicznej katastrofie prawicowego prezydenta Kaczynskiego , przejela rzad, mimo naszych protestow, PO pracowalo na uslugach zachodniej polityki , pozwolilo na rozwijanie obcych interesow i sklepow ktore nie musialy placic podatkow, Prosze pania Merkel za ktora glosowala moja niemiecka rodzina i szanuje ja jako kanclerza Niemiec by moja Ojczyzne nie obrazala mowiac ze nasz nowy rzad jest zlym rzadem, ja mieszkam w jej kraju i nie wypowiadam sie wykazujac kulture, ktorej nauczyla mnie Polska Ojczyzna, zawsze cenilam u niemcow wysoka kulture dlatego jestem wstrzasnieta ze tak sie teraz zmienilo, wstrzasnieta ze urodzilam dzieci studiujace na niemieckich uniwersytetach , kochajacych narod Niemiecki i Polski, prosilabym by od naszej Polsko-Niemieckiej rodziny wszyscy brali przyklad tolerancji, w niezrozumieniu innosci, bo ta Polska innosc zasluguje jak nie zachwytem z naszej strony...to przyjmniej rzadu niemieckiego -- na tolerancje i szacunek wobec tych ktorzy pragna sprawiedliwosci i poczucia dumy narodowej. Polaka mieszkajaca juz bardzo dlugo po stronie zachodniej Niemiec