Wspieramy polski rząd

Gość

/ #1563

2016-01-13 19:43

Nie ma nic gorszego od donoszenia do obcych na Polskę.
Jestem Polakiem, urodziłem się w Polsce, tutaj zdobywałem wiedzę i doświadczenie zawodowe. Moja firma na początku
lat 80-siątych realizowała budowę kilku elektrowni na terenie Bundesrepubliki. Niemcy jako praktyczny naród budowali te elektrownie spodziewając rychłego połączenia z NRD. Jako fachowiec dostałem propozycję pozostania na stałe z rodziną ale odmówiłem mimo że warunki materialne były bez porównania lepsze niż w Polsce.Przestałem mieć kompleksy gdyż wiedza którą zdobyłem w Polsce pozwoliła mi udowodnić partnerom że nie musimy mieć jakichkolwiek kompleksów jako naród.Nie mogłem zrozumieć tylko pzprowców czyli członków partii którzy po skończeniu kontraktu
zamiast wracać do Polski, zwracali się Niemców o azyl polityczny(nadmieniam że były to lata 1982-1984 - więc czerwonym nic tu w Polsce nie groziło). Może i jestem frajerem, ale na donoszenie na własny kraj stać chyba tylko te internacjonalistyczne czerwone mendy,pasożytujące na ciężko pracującym i próbującym żyć w Polsce jako wolni ludzie narodzie.