Wspieramy polski rząd

Gość

/ #2407

2016-02-06 23:01

Petycję wsparcia polskiego rządu podpisałem dlatego, że od czasów II wojny światowej jest to jedyny rząd, którego przywódcy charakteryzują się patriotyzmem. Na pewno wielu Polaków
nie zna tego określenia co było dowodem wyboru poprzedniej ekipy "rządzącej". Doczekałem się w końcu rządu dbającego o interesy naszej Ojczyzny a tym samym naszego społeczeństwa.
Nastąpił koniec "rządów" złej ekipy, która zrujnowała ekonomicznie nas ukochany kraj - Polskę. Swą złą wolę udowodniają nadal skarżąc się w obcych krajach, które nie są nam przychylne. W 1791 r. zdrajcy Polski również się skarżyli Rosji prosząc carycę Katarzynę o pomoc co skończyło się najazdem na Polskę 100 tys.armii rosyjskiej. Czy obecnie te oderwane kwiczące ryje od koryta chcą doprowadzić do podobnej sytuacji? Czy nie lepiej byłoby dla dobra Polaków współpracować ( mam na myśli opozycję ) z obecnie demokratycznie wybranym rządem? Ale opozycja ciągle udowadnia, że nie liczy się dobro Polaków. Liczy się tylko koryto.Ale koryto się skończyło!!! I mam nadzieję, że na zawsze!
Obecnie mamy normalny rząd w Polsce i oby przetrwał jak najdłużej. Ale oderwane ryje od koryta nie ustąpią. Można się spodziewać najgorszych scenariuszy. Obym się mylił.
Do opozycji: Czy wy nie rozumiecie, że większość społeczeństwa polskiego ma was, waszych oszust, kłamstw i afer dość? Czy to tak trudno zrozumieć? Jeżeli tak to współczuję
niskiego współczynnika inteligencji - nie chcę takich rządzących.