PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE
Quoted post
mały człowiek |
#1019 Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:26#1015: mały człowiek - Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków pogrubiam aby było wyrażniej: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków
Przepraszam za obrażanie Polaków, za drwiny, za szydzenie i mącenie dla mącenia
|
Odpowiedzi
ptasiek |
#1023 Re: Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:37:51ja już wam odpowiedziałem ale jak ktoś jest zaślepionym kretynem tak jak pan/pani wy piszący z niemiec i nie płacący rachunków w polsce nie mają na szczęście nic do gadania możecie się - nie wiem co wy tam w hamburgu czy w innej niemieckiej mieścienie ale odwal sie pan/pani od Polski jak bedziesz pan/pani głosował w polsce płacił w polsce podatki, a poza tym nie wyglądał jek ten którego pan dyskryminujesz (bo pański wygląd nie ma nic wspolnego ze słowiańska urodą) to się pan zastanowisz nad tym co piszesz zwracam sie do panskiego bytu bezosobowo jak by pan nie zauwazyl i nie pisze z uwzglednieniem Polskich czcinek jak by pan ie zauwazy nie stosuje tez interpunkcji jak by pan nie zauwazyl bo dla takiego "pana" nie nalezy sie zaden szacunek a na pewno nie tych co dbaja o dobro Polski wiec nie mialem przyjemnosci z panem rozmawiac |
ptasiek |
#1026 Re: Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:51:54pani ma prawo pisać petycję,nie zabraniam, a ja poproszę, żeby sektą pana puzyny zajęła się ABW ja już to napisałem wcześniej ale pan puzyna wykasował wszystkie informacje, które Wy podajecie - odciął sie od tego co mówi już na stronie inicjatywy bzdury i sułdwi nie ma linku do strony iddd.de już nie ma doskonałych plakatów autorstwa Pana Puzyny - dlaczego się wycofał? dlatego, że zarzuciłem panu puzynie matactwo, a może dlatego że rozpowszechnia brednie
|
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
Poprawa prawa! Nieuczciwym najemcom mówimy Nie
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
NIE farmom fotowoltaicznym w okolicy Źródeł Łyny #RatujmyŁynę
Apel o kontynuację budowy CPK
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
NIE dla wyburzenia "Pałacyku pod Pszczółką" w Limanowej
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
List otwarty do Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego w związku ze stwierdzeniami przedstawionymi publicznie w trakcie posiedzenia Zespołu Parlamentarnego ds. Cukrzycy w dniu 02.04.2025r.
4594 Utworzone: 2025-04-07
Petycja przeciwko budowie drogi S12 w Tomaszowie Mazowieckim w wariancie południowym
340 Utworzone: 2025-04-12
Petycja o otwarcie kina w Klubie Garnizonowym w Malborku
167 Utworzone: 2025-04-09
Przywróćmy nagrodę "Zamknij mordę " na kanale Nieuczesana
116 Utworzone: 2025-04-13
PETYCJA W SPRAWIE DOSTĘPU DO POMP INSULINOWYCH DLA CHORYCH NA CUKRZYCĘ PO UKOŃCZENIU 26 ROKU ŻYCIA
18889 Utworzone: 2025-03-17
NIE dla Audytu krajobrazowego BEZ ochrony Parku Śląskiego!
309 Utworzone: 2025-04-11
Protest przeciwko planom wycinki lasów na Lublinku w Łodzi, co umożliwia przyjęty mpzp
510 Utworzone: 2025-04-10
PETYCJA w sprawie wstrzymania rozbiórki budynku Dworca PKP w Leopoldowie oraz przejęcia budynku dworca przez Gminę Ryki i stworzenia w nim infrastruktury służącej mieszkańcom Leopoldowa i całej Gminy.
75 Utworzone: 2025-04-13
STOP dla lokalizacji kamieniołomu Jurczyce w Krainie Wygasłych Wulkanów
2688 Utworzone: 2025-03-18
PETYCJA PRZECIWKO BUDOWIE SPALARNI ODPADÓW (modernizacji ciepłowni na ul. Pontonierów w spalarnię odpadów komunalnych) W DZIELNICY REMBERTÓW M.ST. WARSZAWY
987 Utworzone: 2025-03-25
Rewitalizacja linii kolejowej nr 103 Wadowice – Spytkowice – Trzebinia
210 Utworzone: 2025-04-09
Protest ws. wstrzymania realizacji nowej inwestycji pod nazwą: „Budowa drogi gminnej tzw. "Obwodnicy Kwiaciarni" w Kartuzach.
106 Utworzone: 2025-04-11
Petycja w sprawie zapewnienia rodzicom dzieci hospitalizowanych w oddziałach intensywnej terapii całodobowego towarzyszenia rodzica.
64307 Utworzone: 2025-02-13
Wprowadzenie obowiązku prawnego zakładania kasku rowerowego przez dzieci oraz młodzież do 18 roku życia
32 Utworzone: 2025-04-13
Petycja przeciw likwidacji oddziałów chirurgii i ginekologii w Szczebrzeszynie
57 Utworzone: 2025-04-12
Prezydencie, dość kpin z mieszkańców Klin(ów)!
278 Utworzone: 2025-04-09
Petycja o odwołanie Pawła Grzesiowskiego ze stanowiska Głównego Inspektora Sanitarnego
34577 Utworzone: 2024-06-26
Przedłużenie do końca 2030 roku możliwości korzystania z buspasów przez samochody elektryczne
54 Utworzone: 2025-04-12
Petycja w sprawie transportu zbiorowego na trasie Złotoryja -Legnica
178 Utworzone: 2025-04-10
Nie dla zabudowy otuliny rezerwatu "Łosiowe błota" w Lesie Bemowskim (działka 180, 0010 Janów, gm. Stare Babice, teren dawnej Bazy Radarowej)!
1085 Utworzone: 2025-04-06