PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji PROTEST PRZECIW USTAWIE NOWE PRAWO GEOLOGICZNE I GÓRNICZE
alternauta |
#1001 Re: Re: Do kol.Ptaśka2011-12-07 18:51#901: ptasiek - Re: Do kol.Ptaśka Mylisz się kol.Ptasiek!Jestem w jednej osobie-nie podszywam się pod kogokolwiek! (ani pod.p.Puzynę, ani pod mocnynarek, ani pod żadnego gościa).Jestem sobą-mój nick "alternauta".Moje wpisy dotyczące np.hydraulicznego szczelinowania i Islandii pochodzą zupełnie z innego źródła- istnieje australijski niezależny 2-miesięcznik, mało znany w Polsce ( a szkoda, bo tam można się dowiedzieć zupełnie innej prawdy, ale czy prawda czasami nie kole w oczy?).Na stronę p.Puzyny nawet nie zajrzałem, mam inne źródła i własne przemyślenia. Tu prośba do admina forum -cała dyskusja na tym forum wygląda coraz bardziej... jak typowa pyskówka w maglu, inwektywy, pomówienia, zacietrzewienie, i wręcz bałagan.Czy nie można uporządkować forum, podzielić na wątki, a "warchołom" dać bana?I czy tak będzie w nieskończoność, bo już jest wiele powtórzeń ?Może pora podsumować sprawę petycji, wyciągnąć wnioski i zakończyć.
|
Anonymous |
#10022011-12-07 18:54Chcę nie tylko podpisać petycję ale również uczestniczyć w protestach. |
ptasiek |
#1003 Re: Re: Re: Do kol.Ptaśka2011-12-07 19:16#1001: alternauta - Re: Re: Do kol.Ptaśka Panie alternauto nie będe się z Panem spierał, kim Pan jesteś czy nie jesteś, ja już napisałem podpisujesz się pod tekstem Pana Puzyny, a tak poza tym chętnie się dowiem o tym tajemniczym 2-mięsięczniku z australii który ma takie świetne wiadomości na tematy o których Pan piszesz. Ja bym chętni poznał nazwę tego tajemniczego 2-miesiecznika. Czy tak jak Pan Puzyna nie będzie Pan ujawniał źródeł swoich rewelacji? Ja podaje adresy stron nazwy ustaw, a pan podaje niezależny australijski 2-miesięcznik, może tytuł albo nie bądź Pan śmieszny. |
Gość |
#1004 Z przebogatej dyskusji.....2011-12-07 19:49wynika pojedynek:miliony Polaków zatroskanych o przysżłość swoja i naszej OJCZYZNY, przeciwnych zdradzieckiej ustawce kontra jedynie.... ptasiek = mały człowiek "twórca" szatańskiego, przewrotnego prawa.. Za obrażanie Polaków, za drwiny, za szydzenie i mącenie dla mącenia Mówimy stanowczo : KONIEC !!! TEN LUDOBÓJCZY PRZEKRĘT WSZECHCZASÓW SIĘ NIE UDAŁ !!!!! ZOSTAŁ OBNAŻONY i..... WYSTAWIONY NA CHŁOSTĘ !!! i nie tylko na chłostę....... |
ptasiek |
#1005 Re: Z przebogatej dyskusji.....2011-12-07 20:04#1004: - Z przebogatej dyskusji..... popatrz chory umyśle na podpisy jak tam widzisz milony Polaków to ja dalej polecam okulistę, pozdrawiam i jak okulista nie pomoże to psychiatrę polecam, ale jak to nie pomoże i dalej będzię pani widziała przekręt to nie ma już dla pani pomocy, jedyne rozwiązanie to się zamknąć w jakiejś pustelni, gdzie nie bedzie żadnych waszych wyimaginowanych spisków, lekarstwa na to pomagają
|
Gość |
#10062011-12-07 20:56Skoro to dla ptaśka nic nie znaczy tyle podpisów to po co tak sięnadwyręża i marnuje swój czas zamiast pilnować odwiertów. |
człowiek mały |
#1007 Re: Re: Re: Do kol.alternauta2011-12-07 21:02#1001: alternauta - Re: Re: Do kol.Ptaśka Ja też uniżenie proszę o podanie tytułu tegoż niezależnego 2-miesięcznika, który jest nie tylko mało znany, on jest w ogóle nieznany. Proszę, ja proszę Co do strony pana P. trzeba koniecznie zajrzeć, aby prawdę objawioną poznać. |
Gość |
#1008 Re:2011-12-07 21:04Stalin mawiał, że lepiej tysiąc niewinnych posadzić niż jednego winnego wypuścić, a Ptasiek ma inne cele w życiu! Lepiej jednego uratować niż miałby się do tych milionów dopisać |
ptasiek |
#1009 Re:2011-12-07 21:08ponieważ, to nie po chrześcijańsku zostawiać zagubione owieczki bez pomocy i bez wyjaśnienia najprostszych prawd dlatego szanowni państwo |
człowiek mały |
#1010 gdzie ten periodyk2011-12-07 21:35Opracowanie OSG pokazuje komercjalne nastawienie naukowców pracujących na zlecenie wielkich korporacji amerykańskich. Kto zamawia i płaci - ten dostaje co zamówił. Jednostronne ukierunkowanie na osiągnięcie celów zleceniodawców, pozwala żądać kosztem innych branż gospodarczych, podatkowego uprzywilejowania, zniesienia niewygodnych przepisów oraz pozwala proponować wprowadzanie obcych państw w energetyczną ślepą uliczkę. Jakby bakterie miały rozum to można by porównać politykę amerykańską każdej branży, całej gospodarki i całego kraju do polityki bakterii - rozmnażać i zarażać - ile się da, aż się wykończy gospodarzy. Krzysztof Puzyna webmaster@umtsno.de http://iddd.de źródło pracy naukowej OSG: OSG - źródło znane autorowi. może też tylko znany autorowi |
ptasiek |
#1011 Przepraszam wszystkich kórych obrażałem i stawiam sie do dyspozycji Polaków2011-12-07 21:45Za obrażanie Polaków, za drwiny, za szydzenie i mącenie dla mącenia Mówimy stanowczo : KONIEC !!! TEN LUDOBÓJCZY PRZEKRĘT WSZECHCZASÓW SIĘ NIE UDAŁ !!!!! ZOSTAŁ OBNAŻONY i..... WYSTAWIONY NA CHŁOSTĘ !!! i nie tylko na chłostę....... |
Gość |
#1012 Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 21:47#1011: ptasiek - Przepraszam wszystkich kórych obrażałem i stawiam sie do dyspozycji Polaków Przepraszam za obrażanie Polaków, za drwiny, za szydzenie i mącenie dla mącenia Przyznaję się : KONIEC !!! |
ptasiek |
#1013 Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 21:48#1012: - Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków #1012 Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 21:47
#1011: ptasiek - Przepraszam wszystkich kórych obrażałem i stawiam sie do dyspozycji Polaków Przepraszam za obrażanie Polaków, za drwiny, za szydzenie i mącenie dla mącenia Przyznaję się : KONIEC !!! |
ptasiek |
#1014 Re: Przepraszam wszystkich kórych obrażałem i stawiam sie do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:14#1011: ptasiek - Przepraszam wszystkich kórych obrażałem i stawiam sie do dyspozycji Polaków debilu nie podpisuj się za ptaśka, bo to są sprawdzone komunisteczne sposoby, ale widze że jak argumentów brak to i prowokacja jest dobra teraz usiadź przeczytaj jeszcze raz i zastanów sie czy to co powiedziałaś pierdolnięta babo nie działa na twoją niekorzyść, następnie zastanów się jeszcze raz, później idź zapytaj proboszcza zrozum, to co ci powiedzieli i napisz coś
|
mały człowiek |
#1015 Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:21#1012 Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków 2011-12-07 21:47 Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków Przepraszam za obrażanie Polaków, za drwiny, za szydzenie i mącenie dla mącenia Przyznaję się : KONIEC !!! TEN LUDOBÓJCZY PRZEKRĘT WSZECHCZASÓW SIĘ NIE UDAŁ !!!!! ZOSTAŁ OBNAŻONY i..... WYSTAWIONY NA CHŁOSTĘ !!! i nie tylko na chłostę....... |
Ptasiek Gość |
#10162011-12-07 22:24W ramach przeprosin wypłacę odszkodowania dla Kaszubów.Jutro zaplanowałem podróż w okolice kamiennych kręgów. |
ptasiek |
#1017 Re: Re: Re: Do kol.Ptaśka2011-12-07 22:25#1001: alternauta - Re: Re: Do kol.Ptaśka panie alternauto ja bym chętnie ten dwumięsięcznik zobaczył na oczy albo w iternecie przeczytal, ale pan dalej tytułu nie podajesz mnie to już na tej stronie o różne rzeczy posądzali, ale pan jest posądzony o zdradę stanu, i cieszyć mnie będzie to jak by Pana zamknęli i poddali przymusowemu badani psychiatrycznemy, bo z takimi wizjami to pan zajdziesz tak daleko jak hitler nie pozdrawiam
|
ptasiek |
#1018 Re: ptasiek2011-12-07 22:26a za co chcesz Pan płacić odskodowanie?? bo nie rozumie |
mały człowiek |
#1019 Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:26#1015: mały człowiek - Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków pogrubiam aby było wyrażniej: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków
Przepraszam za obrażanie Polaków, za drwiny, za szydzenie i mącenie dla mącenia
|
człowiek mały |
#1020 Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:30#1015: mały człowiek - Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków Oj Panie drogi!! Zrobisz wszystko, aby Twoje było na wierzchu. Odwołujesz się do wiary, nauki, ludzi. Piszesz "MY POLACY" Jednocześnie siedzisz w Hamburgu, posługujesz się kłamstwem i insynuacją. Jak się to ma do prawd, które głosisz? Najpierw był zabójcze telefony, teraz łupki. Największym zagrożeniem jesteś Ty sam dla siebie samego. Warto się udać po pomoc do jakiegoś specjalisty, to chyba jest jakoś uleczalne.... Teraz posługujesz się moim nick'em i po co to wszystko? Wstyd, wstyd |
Gość |
#1021 ja ptasiek = ja mały człowiek PRZEPRASZAM2011-12-07 22:32Przyznaję się : KONIEC !!! TEN LUDOBÓJCZY PRZEKRĘT WSZECHCZASÓW SIĘ NIE UDAŁ !!!!! |
Człowiek mały Kapsztad |
#1022 Re:2011-12-07 22:37Wejdź na stronę http://www.pgi.gov.pl/ tam się dowiesz wszystkiego, co jesteś w stanie zrozumieć |
ptasiek |
#1023 Re: Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:37ja już wam odpowiedziałem ale jak ktoś jest zaślepionym kretynem tak jak pan/pani wy piszący z niemiec i nie płacący rachunków w polsce nie mają na szczęście nic do gadania możecie się - nie wiem co wy tam w hamburgu czy w innej niemieckiej mieścienie ale odwal sie pan/pani od Polski jak bedziesz pan/pani głosował w polsce płacił w polsce podatki, a poza tym nie wyglądał jek ten którego pan dyskryminujesz (bo pański wygląd nie ma nic wspolnego ze słowiańska urodą) to się pan zastanowisz nad tym co piszesz zwracam sie do panskiego bytu bezosobowo jak by pan nie zauwazyl i nie pisze z uwzglednieniem Polskich czcinek jak by pan ie zauwazy nie stosuje tez interpunkcji jak by pan nie zauwazyl bo dla takiego "pana" nie nalezy sie zaden szacunek a na pewno nie tych co dbaja o dobro Polski wiec nie mialem przyjemnosci z panem rozmawiac |
ptasiek |
#1024 Re: Re: Przepraszam wszystkich których obrażałem i stawiam się do dyspozycji Polaków2011-12-07 22:42no co no odbija im całkiem już nawet nicki przejmują zaraz bedzie, że ptasiek pisał inaczej i podadzą na dowód tego wpis podany jako ptasiek no pier... |
Człowiek mały Kutno |
#1025 oto Wasz dowód2011-12-07 22:47Newsweek.pl: Wśród internatów przeciwnych eksploatacji gazu łupkowego furorę robi amerykański film „Gasland”. Przedstawia on tereny eksploatacji gazu jako zdewastowane, a bohaterowie filmu skarżą się na wodę z kranu zawierającą gaz ziemny. Paweł Poprawa: Film „Gasland” jest takim łupkowym „Pancernikiem Potiomkinem” i wśród osób zajmujących się tym zagadnieniem wzbudza raczej zażenowanie. Obraz jest stworzony przez artystę bez wsparcia eksperckiego i tworzy ideologicznie zaangażowany, emocjonalny przekaz, bazujący na schematach teorii spiskowych. Jest w nim szereg elementów nie tyle nierzetelnych co wręcz zmanipulowanych. Przykład to szereg razy przywoływane w tym filmie doniesienia o obecności gazu w wodzie pitnej. Istnieją publicznie dostępne raporty z inspekcji i badań w tych lokalizacjach. We wszystkich zbadanych przypadkach — jeśli obserwowano gaz w wodzie — a takie przypadki istotnie stwierdzano, to był to gaz naturalnie występujący w płytkich głębokościach rzędu kilkudziesięciu metrów. Pochodzi on z rozkładu szczątków organicznych zawartych w osadzie. To taki sam gaz jak na biofarmach czy gaz ulatniający się z torfowisk i bagien, niekiedy pod wpływem samoczynnego zapłonu tworzący w takich obszarach spektakularne ogniki. Ma zupełne inną charakterystykę niż gaz ze złoża i jest to dość łatwe do rozsądzenia przy użyciu dostępnych metod laboratoryjnych. Innym przykładem manipulacji jest skażenie rzeki w zlewni Delaware, które istotnie miało miejsce, lecz nie w wyniku eksploatacji gazu łupkowego, a spowodowane było przez kopalnię węgla kamiennego. Newsweek.pl: Czy zatem nie powinniśmy brać poważnie zastrzeżeń ekologów? Paweł Poprawa: „Gasland” wydaje mi się szkodliwy, bo ośmiesza dyskusję nad zagrożeniami środowiskowymi związanym z eksploatacją gazu, a ta jak najbardziej jest w Polsce potrzebna. Jest kilka aspektów środowiskowych, którym należy poświęcić dużo uwagi. Jest to przede wszystkim monitoring utylizacji płynów wracających po szczelinowaniu na powierzchnię. Drugim istotnym zagadnieniem jest ograniczanie powierzchni terenu wykorzystywanego do wierceń, jak również minimalizacja jego wpływu na komfort życia ludzi w najbliższym otoczeniu. To ostatnie wiąże się głównie z wymogiem ekranowania akustycznego wiertni, by przeciwdziałać hałasowi, czy też ruchem ciężarówek dowożących sprzęt na teren wiertni. Jest tu jak najbardziej potrzebna działalność aktywistów ekologicznych. Jednak po ich stronie konieczne jest poświęcenie czasu i wysiłku, by zagadnienie poznać od strony technicznej. Z dotychczasowych doświadczeń współpracy naszego Instytutu ze środowiskami ekologicznymi możemy stwierdzić, że ich podejście w Polsce jest bardzo rzeczowe. źródło http://biznes.newsweek.pl/film--gasland--to-lupkowy--pancernik-potiomkin-,75522,1,1.html |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
25238 Utworzone: 2024-04-25
Petycja do Prezydenta Miasta Krakowa o przywrócenie wynagrodzeń pracowników MOPS w Krakowie
215 Utworzone: 2024-11-25
"Równość, rozwój i bezpieczeństwo" - godne wynagrodzenie i wsparcie dla wszystkich formacji
405 Utworzone: 2024-11-25
PETYCJA PRZECIWKO SPRZEDAŻY BUDYNKU SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W BRZOZOWIE NA CELE WOJSKOWE
168 Utworzone: 2024-11-25
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
2079 Utworzone: 2024-11-15
PETYCJA W SPRAWIE OBJĘCIA OBLIGATORYJNYM WSPARCIEM PSYCHOLOGICZNYM KOBIET W CIĄŻY, POŁOGU ORAZ PO STRACIE
26942 Utworzone: 2024-06-05
PROŚBA O AUDIENCJĘ U JE KARD. ROBERTA SARAH w sprawie obrony praw Stolicy Apostolskiej
4138 Utworzone: 2024-11-14
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
2146 Utworzone: 2024-11-10
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
101309 Utworzone: 2024-11-13
Poparcie projektu ustawy o przeciwdziałaniu wtórnej wiktymizacji ofiar przemocy
80 Utworzone: 2024-11-25
Wsparcie dla Akcji Zbierania 3000 Podpisów
184 Utworzone: 2024-11-25
Petycja w sprawie przeniesienia opieki nad dziećmi chorymi na hemofilię do szpitala im Karola Jonschera w Poznaniu oraz kontynuacji leczenia pod opieką doktora Miłosza Jazdona
66 Utworzone: 2024-11-20
Apelujemy o refundacje leku Keytruda ( pembrolizumab) dla wszystkich pacjentek z zaawansowanym rakiem szyjki macicy
688 Utworzone: 2024-11-21
Petycja w sprawie ponownego otwarcia kasy biletowej na Mława Miasto.
47 Utworzone: 2024-11-25
Petycja do Władz Miasta Cieszyna w sprawie sprzeciwu wobec wywieszania flag obcego państwa na gmachu Ratusza w Cieszynie
83 Utworzone: 2024-11-25
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
610 Utworzone: 2024-11-09
Petycja do Ministra Edukacji Narodowej - wsparcie polskiej uzdolnionej młodzieży
7245 Utworzone: 2024-08-11
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1742 Utworzone: 2024-11-18
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
1526 Utworzone: 2024-11-08
Petycja w sprawie podwyżek stypendiów doktoranckich od stycznia 2025
131 Utworzone: 2024-11-18