Petycja ws. mieszkań zakładowych oddanych za darmo spółdzielniom

Quoted post

Gość

#700 Spoldzielca 154 do TEMIDY

2012-03-02 15:45

Dziekuje za awans lub degradacje. Ale chyba nie zrozumiala Pani moich intęcji, bo akurat ja wskazując istotny pretekst Prezesow Spółdzielni aby nie przeksztalcać lokatorom mieszkan zgodnie z obowiązującym prawem, jestem ZA SKłADANIEM do Sądów podobnych pism. Jednak uważam NIECH TE SPRAWY WRESZCIE RUSZĄ w Sądach. Każde wniesienie teraz dodatkowego pisma prowadzi do dalszej zwłoki i daje pretekst do odroczenia postepowania [ teraz wiem co na to Pani mi odpowie więc...].Niektóre dokumenty leżą już na biurkach Sedziów więc wnoszenie teraz dodatkowego pisma wiąże sie według mnie z dużym rezykiem. A przecież to co Pani proponuje bedzie można złożyć również bezposrednio Sędziemu na rozprawie, w dwóch egzemplarzach, w zależnosci jak sie sprawa potoczy.Dla informacji chciałem podać,że SPRAWA do której sie spieramy czy pismo złożyć czy nie, pomimo dziś upływającego terminu o decyzji Sedziego o wznowieniu postępowania, zostaje przesunięta do 16go marca.?????????

Odpowiedzi

TEMIDA

#702 Re: Spoldzielca 154 do TEMIDY

2012-03-02 21:10:02

#700: - Spoldzielca 154 do TEMIDY

Liczę na to, że Sądy Pana nie zawiodą.

Ps. Odezwę się dopiero jutro bo moje dzisiejsze plany pokrzyżowało niespodziewane i bardzo pilne zajęcie.