Petycja ws. mieszkań zakładowych oddanych za darmo spółdzielniom
Quoted post
TEMIDA |
#1291 Re: Re: Do Pani Gosi2012-06-06 01:52To kogo mam przeprosić, bo wg mojej oceny ani wpis nr 1282 ani też nr 1287 nie pochodzą od osoby bezpośrednio zainteresowanej. Pochodzą od dwu różnych osób znanych tu na tym forum pod innymi nickami, które nie maja odwagi firmować swoich wypowiedzi poznaną tu już tożsamością. Panią, której adresu nie wykreśliłam i która poczuła sie tym faktem zniepokojona przepraszam. To zwykłe przeoczenie spowodowane przemęczeniem. Obsługa tego forum wymaga gigantycznego codziennie wysiłku co skutkuje czasem obniżeniem koncentracji. Myślę jednak Szanowna Pani, że upublicznienie tego dokumentu przyniosło zarówno Pani jak i też Pani sąsiadom sporo korzyści, miało bowiem istotne znaczenie dla dalszego rozwoju sprawy. Orzekający w Waszych sprawach Sędziowie odstąpili bowiem od zamiaru skłonienia Was do ugody i zdecydowali sie na wyrokowanie w sprawie. Fakt, że ten dokument pojawił sie w sieci, miał też pewno wpływ na ewolucję dotychczasowego stanowiska Zarzadu Waszej Spóldziełni w przedmiotowej sprawie. Dobrej nocy życzę Państwu. |
Odpowiedzi
Gość |
#1293 Re: Re: Re: Do Pani Gosi2012-06-06 13:08:46#1291: TEMIDA - Re: Re: Do Pani Gosi Wiem, że TEMIDA przez zwykłe przeoczenie nie usuneła Państwa adresu z zamieszczonego dokumentu. Przeoczenie ! Są przeprosiny! Było też dużo zyczeń dobrej nocy i dobrze bo potrzeba nam teraz spokoju w podejmowaniu rozważnych decyzji. Przed minutką otrzymałem telefon z kancelari Pana mecenasa Pałki, zapraszający do notariatu. Podobnie postąpiła wczoraj spółdzielnia. Właśnie staramy sie uzyskać w dziale cywilno-prawnym spółdzielni kopie proponowanego obecnie Aktu Notarialnego. Sprawdzimy, jeśli bedzie OK, podpiszemy aby uniknąć kosztów sądowych. Jak zwykle informacje otrzymacie również Państwo na telefon. |
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
OTWARTY LIST DO PREZYDENTA DONALDA J. TRUMPA
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
APEL O WSPARCIE DLA MEDYCYNY NATURALNEJ I ZIELARSTWA
NIE dla wyburzenia "Pałacyku pod Pszczółką" w Limanowej
Poprawa prawa! Nieuczciwym najemcom mówimy Nie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
NIE farmom fotowoltaicznym w okolicy Źródeł Łyny #RatujmyŁynę
Apel o kontynuację budowy CPK
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
List otwarty do Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego w związku ze stwierdzeniami przedstawionymi publicznie w trakcie posiedzenia Zespołu Parlamentarnego ds. Cukrzycy w dniu 02.04.2025r.
3930 Utworzone: 2025-04-07
Protest przeciwko planom wycinki lasów na Lublinku w Łodzi, co umożliwia przyjęty mpzp
326 Utworzone: 2025-04-10
Wniosek dotyczący zmian w komunikacji zbiorowej we Wrocławiu po uruchomieniu TA na Jagodno
313 Utworzone: 2025-04-10
Petycja w sprawie zapewnienia rodzicom dzieci hospitalizowanych w oddziałach intensywnej terapii całodobowego towarzyszenia rodzica.
64232 Utworzone: 2025-02-13
NIE dla Audytu krajobrazowego BEZ ochrony Parku Śląskiego!
105 Utworzone: 2025-04-11
PETYCJA W SPRAWIE DOSTĘPU DO POMP INSULINOWYCH DLA CHORYCH NA CUKRZYCĘ PO UKOŃCZENIU 26 ROKU ŻYCIA
18721 Utworzone: 2025-03-17
Petycja do Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej Andrzeja Dudy o weto dla Ustawy zmieniającej ustawę z 13 lipca 2023r. o zmianie ustawy o ochronie zabytków i opiece nad zabytkami
5751 Utworzone: 2025-03-25
Nie dla zabudowy otuliny rezerwatu "Łosiowe błota" w Lesie Bemowskim (działka 180, 0010 Janów, gm. Stare Babice, teren dawnej Bazy Radarowej)!
1052 Utworzone: 2025-04-06
Prezydencie, dość kpin z mieszkańców Klin(ów)!
214 Utworzone: 2025-04-09
STOP dla lokalizacji kamieniołomu Jurczyce w Krainie Wygasłych Wulkanów
2550 Utworzone: 2025-03-18
Petycja w sprawie BUDOWY LINII TRAMWAJOWEJ DO URSUSA
242 Utworzone: 2025-04-01
Uratujmy Żorską Porodówkę.
480 Utworzone: 2025-04-08
Zniesienie obowiązkowej matury z matematyki.
22658 Utworzone: 2025-01-05
Petycja o odwołanie Pawła Grzesiowskiego ze stanowiska Głównego Inspektora Sanitarnego
34522 Utworzone: 2024-06-26
Petycja w sprawie transportu zbiorowego na trasie Złotoryja -Legnica
157 Utworzone: 2025-04-10
PETYCJA w sprawie stanu i wyposażenia technicznego zasobu mieszkaniowego Miasta Łodzi - apel o podjęcie działań
101 Utworzone: 2025-04-02
Petycja Młodzieżowa do Prezydenta Warszawy o zagwarantowanie prawa do czystego powietrza
102 Utworzone: 2025-03-24
Sprzeciw wobec projektu utworzenia Centrum Integracji Cudzoziemców w Toruniu.
2100 Utworzone: 2025-03-04
PETYCJA PRZECIWKO BUDOWIE SPALARNI ODPADÓW (modernizacji ciepłowni na ul. Pontonierów w spalarnię odpadów komunalnych) W DZIELNICY REMBERTÓW M.ST. WARSZAWY
911 Utworzone: 2025-03-25
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
18526 Utworzone: 2023-10-23