Całoroczne Lodowisko Szczecin - Jestem na TAK

Skontaktuj się z autorem petycji

Ogólnopolski Dzień Hokeja - zróbmy coś dla sprawy Całorocznego Lodowiska miejskiego w Szczecinie

2024-09-06 21:32:23

Dzień Dobry.

Zebraliśmy już ponad 1300 podpisów pod petycją Całoroczne lodowisko Szczecin – Jestem na TAK. Odbyliśmy szereg spotkań w  urzędach a obecnie pracujemy nad lokalizacją przyszłościowego lodowiska oraz jego projektem. Sprawy idą w dobrym kierunku ale musimy być konsekwentni w działaniach oraz cierpliwi.

7-8 września 2024 został ogłoszony Ogólnopolskim Dniem Hokeja. Chcielibyśmy wykorzystać tą okazję na to aby zapytać wszystkich Państwa podpisanych pod naszą petycją aby zrobić w ten weekend coś dla sprawy budowy Całorocznego Lodowiska miejskiego w Szczecinie. Proponujemy:

(1)   Polubić nasz profil FB „Całoroczne Lodowisko Szczecin – Jestem na TAK”  https://www.facebook.com/profile.php?id=61559552994630 naszego stowarzyszenie i nas obserwować (to właśnie tam piszemy o statusie naszych działań i postępie projektu „Całorocznego Lodowiska Szczecin”).

(2)   Podzielić się wśród znajomych na FB, Messengerze, WhatsApp lub innym portalu społecznościowym naszą petycją Całoroczne Lodowisko Szczecin - Jestem na TAK - Petycjeonline.com

(3)   Przekonać jedną osobę (znajomego, kolegę/koleżankę z pracy/szkoły, czy kogoś z rodziny) na zapoznanie się z petycją i jej podpisanie.

Robiąc wspólnie te małe rzeczy możemy zrobić coś wielkiego.

Aleksander Pluciński Przedstawiciel Stowarzyszenie na rzecz budowy całorocznego lodowiska miejskiego w Szczecinie.

Stowarzyszenie na rzecz budowy całorocznego lodowiska miejskiego w Szczecinie

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.