Petycja do władz Gminy Wólka oraz zarządu i Rady Nadzorczej Spółdzielni Mieszkaniowej Turka na osiedlu Borek w Turce w sprawie budowy wybiegu dla psów

Skontaktuj się z autorem petycji

Zbliza sie termin oddania petycji odpowiednim organom

2024-08-20 07:03:46

Witaj. Serdecznie dziekujemy za oddany podpis pod petycją w sprawie stworzenia w naszej okolicy wybiegu dla psów. Chcemy przeslac ją przed " pierwszym dzwonkiem", bo to takze okres pierwszych zebrań zarowno rad osiedla jak i sołectwa i gminy. To szansa, by nasz głos zostal wciągnięty w budżet przyszłorocznych inwestycji, wydatków. Tego chcieli bysmy. Jesli zatem  w Twoim otoczeniu sa osoby, ktore nie podpisały jeszcze petycji- to ostatni dzwonek , bys im o tym przypomniał/przypomniała. Kazdy głos zwiększa naszą i naszych czworonogów szanse na osiągniecie celu. Z uwagi na okres wakacyjny przedłużyliśmy termin zbierania podpisow do niedzieli 25 sierpnia. Przypominamy, że swij głos moze zlozyc kazdy domownik powyzej 16 roku życia. Jeszcze raz bardzo dziekujemy za Twoj głos.

Beata Wójcik, Beata Gałek

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.