SPICHLERZ POLSKIEGO ROCKA?
SPICHLERZ POLSKIEGO ROCKA? / Ogłoszenia / Spichlerz Polskiego Rocka otwarty! / Komentarze
Gość |
#12014-07-22 14:47Super.Pozdrawiam. |
Gość |
#22014-07-22 14:47veni vidi vici |
Gość |
#32014-07-22 16:05Byłem. Było pięknie. A potem piękny i wzruszający koncert "Dzieci Jarocina" w wielkim składzie :)I nawet ten koncert prowadziłem. |
Gość |
#42014-07-22 16:25Witam, Z wielka nadzieja wyczekiwalem otwarcia Spichlerza i sie nie zawiodlem. Mialem okazje odwiedzic wiele muzycznych muzeow w Europie i na tej podstawie chcialbym wystawic swoja ocene porownawcza. Nie mam zadnych zastrzezen odnosnie samego muzeum, bo jest bogate w tresc, nowoczesne, zawierajace rzetelne informacje. Informacje prezentowane sa w ciekawy sposob, do tego spora czesc jest wspierana przez multimedia co zainteresuje nawet osoby nie bedace w temacie. Jest tez bardzo duzo muzyki, co sprawia, ze wnetrza muzeum brzmia. Do tego kameralna sala koncertowa. Po prostu bomba. Wszystko na bardzo duzy plus. Wszystkie sale klimatyzowane i przestrzenne co sprawia, ze nie chce sie z niego wychodzic. Zastrzezenia mam natomiast do samej infrastruktury okolomuzealnej zarowno wewnatrz jak i poza budynkiem muzem. Brak dedykowanego parkingu przysporzyl mi nie lada klopotu. Nie wyobrazam sobie by wycieczki autokarowe, bo z pewnoscia na takie liczy zarzadzajacy muzeum mialy blakac sie po miescie w poszukiwaniu miejsca parkingowego. Druga sprawa to toalety. Sa dwie kabiny. W miejscu, gdzie w danym momencie moze przebywac kilkadziesiat a podczas koncertow nawet wiecej osob. Nie mowie, ze to ma byc szalet miejski, ale ich liczba powinna byc co najmniej podwojona. Kolejna sprawa to oznaczenie samego muzeum. Nie widac w okolicy zadnych znakow a i przejezdzajac obok muzeum mozna je ominac. Wielki, oswietlany w nocy baner wydaje sie byc koniecznoscia. Tym bardziej, ze muzeum jest ulokowane tuz przy drodze krajowej. Podsumowujac wystawiam ocene dobra, ktora po wyeliminowaniu powyzszych jak najbardziej moze przemienic sie na bardzo dobra lub nawet celujaca. Pozdrawiam i z nadzieja patrze w przyszlosc Spichlerza Polskiego Rocka. Turysta |
Agnieszka |
#8 Re:2014-07-23 16:25Na sam koncert dotarlam, nawet stalam obok konsolety, ale jakoś zabrakło mi odwagi, żeby podejść, się przedstawić, podziękować. |
Gość |
#92014-08-02 22:45Aga! Wykonałaś wspaniałą pracę! Dziękuję z całego serca! Bardzo lubię muzykę, szczególnie rockową, a Jarocin 1984 zawsze będzie w moim sercu i mojej (o ile mnie nie zawiedzie) pamięci! Takie zjawisko jak Spichlerz jest, w mojej skromnej opinii, wielce zacne i potrzebne. Nie byłem w owym muzeum, ale dzięki informacji od Ciebie poparłem tę inicjatywę. Nawet z lekkim wzruszeniem... Taka podróż sentymentalna :). A władze Jarocina jak to władze, dały kolejny raz popis ignorancji, aby nie rzec lekceważenia osób zaangażowanych w otwarcie Spichlerza. Czyżby zbliżały się jakieś wybory i można było wykorzystać pracę zapaleńców dla podreperowania swojego PR? ;)Aga! W imieniu swoim i kilku kumpli z mojego rocznika - DZIĘKUJĘ!!!! :) Tomasz Wojciechowski, Pyrogród |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Komitet Obrony Gietrzwałdu
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
List do Prezydenta Władimira Putina
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Wsparcie dla Akcji Zbierania 3000 Podpisów
1309 Utworzone: 2024-11-25
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
26686 Utworzone: 2024-04-25
Ocalmy księgarnię Tarabuk
350 Utworzone: 2024-11-28
PROŚBA O AUDIENCJĘ U JE KARD. ROBERTA SARAH w sprawie obrony praw Stolicy Apostolskiej
4393 Utworzone: 2024-11-14
List Otwarty do Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego - Stop Alienacji Rodzicielskiej - Apel o równowagę stanowisk.
390 Utworzone: 2024-11-27
Petycja w sprawie pozostania Dzieci z Hemofilią w szpitalu na ul. Wrzoska w Poznaniu o które walczą Rodzice i ich chore dzieci
211 Utworzone: 2024-11-27
Petycja ws. poprawy bezpieczeństwa na przejściach dla pieszych w miejscowości Modlnica - DK94
131 Utworzone: 2024-11-28
Odkorkujmy Oławę!
284 Utworzone: 2024-11-27
Nie dla wycinki lasku w Parku Jana Pawła II w Łomży - zmiana lokalizacji planowanej tężni solankowej
90 Utworzone: 2024-11-29
"Równość, rozwój i bezpieczeństwo" - godne wynagrodzenie i wsparcie dla wszystkich formacji
607 Utworzone: 2024-11-25
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
2281 Utworzone: 2024-11-15
Modyfikacja estetyki Dworca Łódź Kaliska
53 Utworzone: 2024-11-29
Petycja w sprawie kontynuacji działalności Stacji Praga przy ul. Inżynierskiej 6
1019 Utworzone: 2024-11-07
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
532 Utworzone: 2024-11-06
Petycja do Władz Miasta Cieszyna w sprawie sprzeciwu wobec wywieszania flag obcego państwa na gmachu Ratusza w Cieszynie
283 Utworzone: 2024-11-25
Petycja do Prezydenta Miasta Krakowa o przywrócenie wynagrodzeń pracowników MOPS w Krakowie
369 Utworzone: 2024-11-25
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
1585 Utworzone: 2024-11-08
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1694 Utworzone: 2024-11-08
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
739 Utworzone: 2024-11-09
Poprawa połączeń kolejowych dla mieszkańców Pruszcza Gdańskiego i powiatu gdańskiego - apel mieszkańców i radnych DziałaMy
341 Utworzone: 2024-11-16