Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Wspieramy polski rząd
Gość |
#12032016-01-12 15:46W obecnej sytuacji Polacy powinni tworzyć patriotyczne grupy wsparcia dla rządu P. Beaty Szydło i PAD. Jesteśmy z Państwem. Zwykli szarzy obywatele. |
Gość |
#12062016-01-12 15:49Podpisałem tą petycję ponieważ chcę wspomóc polski rząd nieuczciwie atakowany przez opozycję, niektóre media polskojęzyczne i inspirowane przez nie media zagraniczne. |
Gość |
#12072016-01-12 15:50chodziłam na marsze Kodu ale zrozumiałam swój błąd dlatego popieram ten rząd |
Gość |
#12082016-01-12 15:50W końcu doczekałem się tego czego nie doczekali się moi pradziadkowie ,dziadkowie,rodzice. |
Gość |
#12092016-01-12 15:51bo jestem Polakiem z krwi , kosci i duchem polskim. Czerpiacym sile i dume z przepieknej historii naszych pra,pradziadow. Bo jestem za kontynuacja polityki ochrony panstwa i Polakow przed wplywami obcych (nowoczesnych) imperialistow. |
Gość |
#12112016-01-12 15:52Pierwszy raz mamy w pelni POLSKI rzad.Rzad patriotow,ludzi madrych i utrzciwych.Moj RZAD |
Gość |
#12122016-01-12 15:56dzięki ci panie i naczelniku Polski że zrobiłeś ze złodziejami porządek w tym kraju |
Gość |
#12132016-01-12 16:01Od zawsze głosowałem na rząd patriotyczny polski , który daje gwarancję rozwoju naszego kraju i nie jest kolejną czwartą "targowicą" ( pierwsza doprowadziła do rozbiorów, druga kolaborowała ze stalinem i komunistami po 1939 r, trzecia "targowica" to rządy po 1990 roku mazowiecki, geremek, itp. a ostatnio szczególnie rządy PO i PSL). Jako przedsiębiorca od 1990 roku i prezes Stowarzyszenia Przedsiębiorców Powiatu Gorlickiego zrzeszającego małe i średnie firmy z regionu małopolski domagamy się aby zarówno obecny Prezydent Andrzej Duda jak i rząd PIS nawet na cal nie uginał się pod presją niektórych polityków opozycji i mediów reprezentujących obce interesy, oraz polityków z zagranicy ale z całą stanowczością i konsekwentnie realizował własny program naprawy Polski. Po 1990 roku do momentu wyborów w 2015 roku z 2 letnią przerwą gdy rządził PIS czyli 23 lata wszystkie kolejne rządy działały na szkodę Rzeczpospolitej. Jako Gorlicka Izba Gospodarcza w całej rozciągłości popieramy obecny rząd i program społeczno-gospodarczy którego wdrażanie zostało rozpoczęte.Będziemy wszystkimi możliwymi środkami wspierać zarówno rząd PIS-u jak też Pana Prezydenta Andrzeja Dudę. Obecny układ rządzący jest jedyną siłą polityczną, która może zapewnić pomyślny rozwój naszego kraju we wszystkich aspektach: społecznych, gospodarczych oraz doprowadzić do odbudowania przez Polskę mocnej pozycji międzynarodowej. My tu w Galicji najlepiej to rozumiemy.My tutaj dobrze znamy historię od jej zarania.To tu w obecnej Małopolsce powstały legiony Piłsudskiego dzięki którym Polska odrodziła się po rozbiorach.To właśnie tu przez całe wieki żyli obok siebie i wspólnie budowali swoja przyszłość Polacy ,Łemkowie, Żydzi, niemieccy osadnicy i wiele innych nacji - w zgodzie i wzajemnym szacunku, oraz wyznawcy wielu religii i tak jest do dzisiaj.Jesteśmy z tego dumni a Europa może się od nas uczyć.Przez wiele ostatnich lat doznawaliśmy wielu trudnych do wyobrażenia upokorzeń ale przekazywana z pokolenia na pokolenie żywa historia również zapisana w wielu naukowych opracowaniach dodawała nam otuchy i sił do walki o nasze niezbywalne prawa. Nie do zniesienia dla nas była dotychczasowa sytuacja gdy od 1945 do 2015 roku w Polsce rządzili przedstawiciele obcych interesów deprecjonując nas jako naród. Żyje jeszcze wielu ludzi, którzy pamiętają atmosferę i Polskę z przed 1939 roku, teraz my młode pokolenie ponownie mamy tą naszą wymarzoną ojczyznę jaką była niegdyś druga RP.Dlatego przyłączamy się do wszystkich akcji mających na celu umacnianie aktualnej czwartej RP, jej rządu i Prezydenta.Jeżeli ktoś się pyta dlaczego PIS wygrał wybory, to właśnie Wam tutaj napisałem dlaczego.Tak samo myślą nasi przyjaciele na Warmii i Mazurach, na Pomorzu, w Wielkopolsce, na Śląsku, na Mazowszu, jednym słowem w całej Polsce wbrew propagandzie GW. Wszędzie gdzie rozmawiałem na temat polityki i wyborów słyszałem jedno zdanie : "w końcu wstajemy z kolan" i tu nie chodziło w cale o ekonomię, chodziło o naszą godność. Na początku nowego 2016 roku życzę wszystkim Polakom i obywatelom innych narodowości mających polskie obywatelstwo i mieszkających w Polsce, wszelkiej pomyślności w pracy dla dobra naszej wspólnej Ojczyzny. Niech Bóg ma w opiece Polskę i ich wolnych Obywateli. Z wyrazami szacunku Wacław Stępień. |
Gość |
#12142016-01-12 16:04czekałam 8 lat na ten rząd ,na wspaniałego Prezydenta .Nie pozwolę im zniszczyć naszych i rządu wysiłków o lepszą POLSKĘ! |
Gość |
#12152016-01-12 16:04Dlatego, że chcę wesprzeć polski rząd przed atakami wewnątrz kraju jak i z zewnątrz. Jako wyborca PiS-u oczekuję dobrej zmiany dla Polski i Polaków. Zbyt długo czekaliśmy na tę zmianę, aby teraz dać przyzwolenie na zniszczenie polskiego rządu. Doceniam dotychczasowe wysiłi rządu i popieram jego wszystkie decyzje. Codziennie modlę się za Polskę i polski rząd i jestem przekonana, że damy radę. |
Gość |
#12162016-01-12 16:08Sprawa jest prosta . Nadzieja, i te same wartości chrześcijańskie. |
Gość |
#12192016-01-12 16:12Polska potrzebuje zmian w prawie . Oszuści ,krętacze , dorobkiewicze dbali o swoje interesy a nie Polaków . Obecnie walczą aby nie stracić swoich wpływów . Przykładem niech będzie Grzegorz Schetyna i jego koledzy oraz Tusk i jego poplecznicy. Każdą aferę zamiatali pod dywan. Wszyscy byli bezkarni . Czas z tym skończyć. Teraz panikują ,histeryzują bo stracili władzę . Bardzo dobrze. Nareszcie dzieci będą przy swoich biologicznych rodzicach bo nie odbiorą im dzieci z powodu ubóstwa . Nareszcie polska ziemia nie będzie w obcych rękach. . Czas pokaże jak wykażą się obecni rządzący PiS. My Polacy też ich będziemy rozliczać. |
Gość |
#12212016-01-12 16:16Jestem szczęśliwy,że wreszcie po wyborach coś się zmienia,czas skończyć z polityką grubej kreski.Rozliczmy złodziei i oszustów żerujących na naszym kraju |
Gość |
#12222016-01-12 16:17Jestem Polakiem, patriotą polskim. Bardzo zależy mi na powodzeniu dobrych zmian, które wprowadza obecnie rząd Pani premier Beaty Szydło |
Gość |
#12252016-01-12 16:23Popieram Pana Prezydenta Andrzeja Dudę i Polski Rząd z Panią Beatą Szydło na czele. |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
81442 Utworzone: 2024-11-13
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
1023 Utworzone: 2024-11-08
Petycja o zatrzymanie lub zmniejszenie skali inwestycji przy ulicy Postępu 2 na Służewcu
473 Utworzone: 2024-11-12
ZOSTAWCIE NASZ EKO-PARK! Nie dla wycinki pod ulicę "nowo-Gierdziejewskiego"!
1336 Utworzone: 2024-10-21
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
3904 Utworzone: 2024-09-23
Petycja do Ministra Nauki o uwzględnienie punktowanych konferencji naukowych we wszystkich dyscyplinach naukowych w Polsce
45 Utworzone: 2024-11-14
PETYCJA w sprawie wstrzymania procedowania ZPI i odstąpienia od projektów zabudowy terenu Górek Czechowskich w Lublinie
967 Utworzone: 2024-10-29
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
920 Utworzone: 2024-11-10
CHCEMY POWROTU GŁOSU PANA JAROSŁAWA JUSZKIEWICZA DO APLIKACJI GOOGLE MAPS
4255 Utworzone: 2024-10-24
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
184 Utworzone: 2024-11-09
Pan Robert Makłowicz nowym głosem Snafa!
6757 Utworzone: 2023-08-12
no to the death penalty
263 Utworzone: 2024-11-08
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1443 Utworzone: 2024-11-02
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1251 Utworzone: 2024-11-08
Petycja w sprawie kontynuacji działalności Stacji Praga przy ul. Inżynierskiej 6
620 Utworzone: 2024-11-07
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
386 Utworzone: 2024-11-06
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
285 Utworzone: 2024-11-06
Petycja przeciwko zamiarowi likwidacji Olsztyńskiego Centrum Edukacji Nauczycieli
646 Utworzone: 2024-11-07
Apel o rewitalizację kompleksu Pomnika Czynu Powstańczego na Górze św. Anny
118 Utworzone: 2024-11-12
APEL O PRZEDŁUŻENIE KONTRAKTU NA STANOWSIKU KIEROWNIKA ODDZIAŁU CHORÓB PŁUC Z PODODDZIAŁEM ONKOLOGICZNYM W KSS IM. ŚW. JANA PAWŁA II DLA PANI DR N. MED. ANNY PROKOP-STASZECKIEJ
609 Utworzone: 2024-10-28