Przywrócenie Romana Czejarka na prowadzącego koncerty LzR

Skontaktuj się z autorem petycji

Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Przywrócenie Romana Czejarka na prowadzącego koncerty LzR

Gość

2016-04-09 18:08

Pan Roman i Pan Bogdan to unikalny duet i bez nich razem Trasa Lata z Radiem jest do kitu :( To Oni napędzają tłumy i rozbawiają publiczność zarabiając przy tym dla Radia kasę i zdobywając kolejne serca nowych słuchaczy. Czy dyrekcji na tym nie zależy?

Gość

2016-04-09 19:55

Slucham audycji od "zawsze" . Trudno nie ratować swojego radia....

Gość

2016-04-09 20:23

Od młodości słucham LzR.Lubię 1program,przyzwyczaiłam się do głosu Pana Romana,mam do niego zaufanie.Nie wiem czy inny prowadzący wzbudzi moje zaufanie.Mam już 70 lat,nie podobają mi się ciągłe zmiany.

Gość

2016-04-10 04:29

Ponieważ uważam go za jednego z najciekawszych prezenterów radiowych.

Gość

2016-04-10 11:06

NIE WYOBRAZAM SOBIE LATA Z RADIEM BEZ ROMANA CZEJARKA

Gość

2016-04-10 11:14

NIE WYOBRAZAM SOBIE LATA Z RADIEM BEZ ROMANA CZEJARKA

lidia

#32 pan Roman

2016-04-10 11:49

Juz slucham jedynki  tylko od 7 do 12 Sygnaly i wiadomo audycje prowadzone przez p. Karoline p. Romana bo to najpiekniejsze chwile z ta stacja...a latem nie wyobrazam sobie braku jakiejkolwiek czesci tego teamu! Wszystko psuja ale p. Romana nie oddamy bez walki! To jest karygodne co zrobili z najlepsza stacja radiowa. Zal ćhoc ponoc tylko koni zal -nomen omen konie tez oberwaly przez nich...ech Quo Vadis Polsko?

Gość

2016-04-10 13:08

Nie wyobrażam sobie LzR bez p.red. R. Czejarka. Parę prób zmian osobowych w tej audycji nie przyniosło niczego dobrego. Potrzebna jest Jego osobowość, wizja, charyzma... i już!!!

Gość

2016-04-10 20:57

Lepsze jest wrogiem dobrego. Niech zostanie dobre.

Gość

2016-04-11 16:57

Nie wyobrażam sobie lata z radiem bez Romana Czejarka.Tylko tyle i aż tyle

Gość

2016-04-11 17:10

BO NIKT TEGO NIE POTRAFI LEPIEJ ROBIC

Gość

2016-04-11 19:45

Bo nie wyobrażam sobie Lata z Radiem bez Romana Czejarka i Bogdana Sawickiego.

Gość

2016-04-11 20:17

Zespół LzR Jedynki potwierdził swoją profesjonalność w prowadzeniu imprez plenerowych, cieszył się wielką sympatią słuchaczy i widzów - uczestników koncertów i ciekawych wywiadów z przedstawicielami samorządów. Ekipa jest zgrana ze sobą i wspaniale się uzupełnia, więc jaki jest sens zmieniać formułę cyklicznej audycji obejmującej okres letniego wypoczynku Polaków.

Gość

2016-04-11 21:45

Bez Pana Romana Czejarka trasy koncertowe LzR są bardzo smutne.

Gość

2016-04-12 16:30

Nie wyobrażam sobie Lata z Radiem (koncertów) bez Pana Romana Czejarka i Bogdana Sawickiego. Będę bojkotowac jeśli dojdzie do zmiany.
Martyna

#41 Nietrafiona decyzja!

2016-04-14 21:48

Dlaczego zmieniać zasady względem prowadzenia LzR, skoro dotychczasowe przyniosły duże korzyści dla radia i słuchaczy. Można do ekipy dołączyć p. Kusego, ale koncerty powinien kontynuować ich pomysłodawca. Osoba która zdecydowała o zmianie posiada niski pułap wyobraźni i decyzją swoją  podaje pracownikom radia informacje, iż kreatywność i wysoki poziom inwencji jest nieopłacalna, bo przłożony i tak nie doceni.

Gość

2016-04-17 06:58

Dzień dobry
Program"Lato z radiem"był jest i będzie moją ulubioną audycją radiową.Przy niej dorastałem,i przy niej stałam się babcią

Gość

2016-04-17 12:39

Bo KOCHAM Lato z Radiem.

Gość

2016-04-20 10:02

W 2015 roku gościliśmy "Lato z radiem" w Skokach było super i nie wyobrażam sobie zmian, profesjonalizm i zaangażowanie , żeby przyciągnąć słuchacza na każdym kroku. Podpisuję petycję jeżeli można dwoma rękoma.

Gość

2016-04-25 11:02

bardzo lubię pana Romana i grupę z którą prowadzi ''cztery pory roku'' i ''lato z radiem''. Są profesjonalni, robią to tak ze przyjemnie jest słuchac Jedynki, są to wesołe audycje, z humorem, nie natretne jak nowa ekipa to robi.

Gość

2016-05-28 22:12

Petycja jest bardzo słuszna. To co dzieje się w mediach publicznych to istna granda. Nie liczy się głos słuchacza czy widza (tv). Podejmowane są decyzje przez osoby kompletnie nie znające się na zarządzaniu. Zwykłe "widzi mi się" zaczyna królować organem decyzyjnym. Pan Czejarek jest mega pozytywnym człowiekiem, niezwykle miło mi było oglądać go na scenie LzR letnich koncertów i słuchać go podczas audycji w radiu. To człowiek z fantastyczną pasją, olbrzymim doświadczeniem, pozytywnym nastawieniem do słuchacza no i wreszcie mega osobowość. Kulturalny przemiły facet od którego można uczyć sie klasy, jakiej brakuje reszcie oszołomów estradowych. Duet Czejarek i Sawicki jak najbardziej pasuje choć nie ukrywam, że też wesoło i miło było oglądać duet Czejarek i Hajzer. Panowie w niezwykle dowcipny i wysublimowany sposób prowadzili koncert co było moim olbrzymim zaskoczeniem. Profesjonalizm aż miło. No ale prawdopodobnie to już przeszłość. Mam nadzieję że Pan Roman będzie mógł prowadzić koncerty i zaszczycić nas obecnością. Nowi prowadzący, owszem mogą się pojawiać i starać sie dorównać wielkim osobowościom, ale klasyki w wydaniu Pana Romana Czejarka absolutnie nie może zabraknąć !!! W przeciwnym razie LzR okaże się klapą i lipą.

Gość

2016-06-25 19:01

Koncert Lata z Radiem bez Romana Czajarka to kpina!