Dragon Ball w telewizji

Gota:)

/ #1494 Dragon Ball Wróć <3

2013-09-25 14:26

My tu wyżej podpisani prosimy o powrót DB do tv. Jest to cześć nas i naszego dzieciństwa. Wychowaliśmy sie na tym i chcemy żeby młode pokolenia zaczeły oglądać Rzeczy które uczą. DB jest to anime w którym mamy duża autorytetów. Uczymy sie też jak być dobrym i żeby sie nie poddawać i dązyc do celu nawet kiedy inni w ciebie nie wierzą. U czy nas w wiare swoich możiwości z nadzieją może my zdziałać wszystko! Mamy nadzieje że znów legendarne anime ucieszy nasze oczy w tv. Jak wyżej tu wszyscy piszą "chcemy powrotu DB", "DB wróć" chemy przez to uświadomić że dalej wierzymy i nie tracimy nadzieji. Jak to Goku mówi "nadzieja umiera ostatnia". Jest dużo niedowiarków i osób mówiacych że to tylko głupia chińska bajeczka, w której sa jakieś głupie postacie i sie tylko bija. A dla nas wielkich fanów jest to wiecej niż tylko "bajeczka" jest to dla nas część życia przez które dążymy z nadzieja i sie nie poddajemy. Inni ludzie mówia "phi moja rodzina jest głupia bo to, to i tamto" , nastolatkowie nie mówia "mama" "tata" tylko "stara" i "stary". My nigdy tak nie powiemy ponieważ wiemy jak ważna jest rodzina i wiemy że trzeba ja chcronić ponad wszystko wliczając w to przyjaciół. wszystko to dzieki Dragon Ball'owi tego można sie nauczyć..
Dziekuje za przeczytanie. tego wreszcie jakaś pożadna odpowiedź z mojej strony :)