Dragon Ball w telewizji

Goku ssj5

/ #1496 legendo dzieciństwa wróć do tv

2013-09-25 18:25

dzięki dragon ballowi patrze na świat z innej perspektywy i dostrzegam wartości edukacyjne natomiast moja rodzina w tym tez moi starsi bracia są dawnymi miłośnikami legendarnego anime i uważają db za zwykłą bajeczkę dla małych dzieci . I uważają że db nie ma nic wspólnego z rzeczywistością .  Nie mają wogóle racji mówiłem im to wielekrotnie .  Juz nie wiem co robić mają nadzieje ze kiedys przestane sie db interysowac . A ja jestem wielkim fanem db !!!!!!!! . Legendo wróć do tv które ma wiele pozytywnych wzorców . A na swym osiedlu jestem najpratopodobniej jedynym fanem db .  I zadaje sobie pytanie dlaczego ludzie nie lubią dragon balla ? . Ma rodzina pyta mnie  ; A czego tak wartosciowego uczy bajeczka dragon ball ? . Juz nie wiem jak mam ze swoimi bliskimi rozmawiac . Jak mówie im ze ; że swe pociechy bede wychowywał na dragon ballu zamiast na tym co sie dzieje dokoła . A oni na to ; Zrobisz swym dzieciom wielką krzywde jak nie bedziesz ich uczuł tego co sie dzieje dokoła . Juz nie wiem jak reagowac krew mnie zalewa  mimo ze w ede mówił mi ze nie kazy to rozumie i na to moge nie liczyc . Jak gota chcesz wiedziec co mówił wejdz na 56 strone petycji i sama zobacz czy napisał z sesem czy gadal głupoty .