Chcemy remontu Dworca PKP w Bytomiu!

Sap

/ #53 Dworzec

2013-11-06 20:59

Super, że w końcu zauważono tego trupa w szafie , który notabene wcale nie był schowany lecz na widoku. Czasem tak właśnie jest to co proste, oczywiste i na pierwszym planie nikomu nie przeszkadza i nikt tego woli nie widzieć. Jestem dwoma rękami za remontem priorytetowym w Bytomiu i mam nadzieję wielką ,że władze wezmą pod uwagę zdanie 1400 osób i pochowają upiora. Mam też nadzieję , że tą inwestycją nie pogrążą budżetu miasta i oszczędnie, ostrożnie i z głową podejdą do sprawy. Chcemy aby stacja Bytom znów była czynna a drugą sprawą w Bytomiu jest oczyszczenie go z psich kup !!! potrzebne są pojemniki z woreczkami multum pojemników i akcja dokształcania właścicieli oraz ich dyscyplinowanie nawet mandatowe. W końcu jest równość pies- kot dlaczego właściciele kotów mają wydawać kasę na woreczki, żwirki, kuwety a właściciele psów narażać społeczeństwo bytomskie na koszta, brud i smród na chodnikach i trawnikach. Chodniki są dla mieszkańców trawniki dla dzieciaków i fajnego wyglądu. Kupa TWOJEGO psa to TWOJA kupa Amen.