Dragon Ball w telewizji

Goku ssj5

/ #2992

2014-02-21 12:22

Masz racje Kazimierz ten Adam to Mateuszek zgadzam sie z tobą w 100 %  .Udało mu sie zamienić większość komentarzy w forum dyskusyjne . Chciał mnie przekonać żebym polubił obecne programy tv które jego zdaniem są oweiele ciekawsze od db .Uważa sie za jasnowidza  i uważa że moje nicki goku ssj5 i darth vader to ta sama osoba . Ja Matruszkowi dałem nowy pseudonim Genialny kruk 2 . Jak skrytykowałem Dragon ball z ewolucja na stronie 106  to maq uznał mnie za uposledzonego psyhicznie i chciał mnie nakłonic do wizyty u psychologa  zaś Mateuszek uznał mnie za dzieciaka i uważa że komentarze nie są odpowiednio formułowane na tyle żeby stacje przekonać . Genialny kruk 2  uważa że zawsze znajdzie sie przeciwnik dB  który sie sprzeciwi  i za cholere nie chce zrozumieć że jest w tej petycji jedynym . Sądzi że magia db to przeszłość i pora zająć sie czymś nowym . Co jest najciekawsze Mateuszek i maq chcieli mnie nakłonic bym też zaczął chodzic do koscioła .Gamoń chciał mnie przekonać żbym ruszył tyłek z przed kompa żebym sioe poruszał , Stawiał takie pytania jak ; Czy oddalibyscie własną matke żeby db pojawił sie w tv ? Chciał mnie nakłonic ze jak ja samobójstwo popełnie to db pojawi sie w tv . Wypowiedział sie za stacje że jesli krytykujemy obecne seriale i filmy to  oborażamy autorów . U waża że sojusznicy sie o demnie oddalają .

Masz racje Kazimierz Mateuszek to szatan i gamoń !!

Z tego Mateuszka jest psudo fan db genialny kruk 2 szatan i gamoń a także  oszust  .

Co sądzisz Kazimierzu o tym ?? Nie spodobalo sie genialnemu krukowi 2 że dla programów tv nie jest okazywana tolerancja i szacunek . Wspólnie z maq genialny kruk 2 uważa że dragon ball z ewolucja ma wiele wspólnego z anime chieli mnie przekonać że jest to tylko filmowa adaptacja .

Genialny kruk 2 uważa jeszcze że pod petycją należy sie podpisywać imieniem i nazwiskiem .