Dragon Ball w telewizji

Brawurka orginał

/ #3894

2015-02-24 09:03

Znowu udowadniasz jakim to jesteś prymytywem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raczej to ty zbaczasz z tematu nie ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niczego tobie udawadniać nie trzeba ani sie przed tobą tłumaczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nienawidzisz mojego krewnego ?!!!!!!!!!!!!!!! Tak postępują osoby chore psychicznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jesteś nikim ważnym aby kto kolwiek przed tobą sie tłumaczył !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Goku ssj5 potrafi pisać i daj mu spokój !!!!!!!!!!!!!!! . On od początku tej petycji pilnuje a teraz ja z nim będe to robić !!!!!!!!!!!!W odrużeniu od ciebie pisze spokojne komentarze i zachowuje kulturalne . Za to ty zachwujesz sie skończony cham który postradał wszystkie rozumy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twoi rodzice nauczycieli cie głupot !!!!!!!!!!!!!!!!! Wydaje ci sie że jesteś mądry i inteligetny a tak naprawde masz gówno zamiast mózgu i ty jesteś idiotą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłeś wychowywany w 19 w dziwietnastowiecznych  zasadach a jest 21 wiek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie nadadajesz sie na ojca ani na męża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wystarczy wiedzieć kim jesteś czytając twoje bensensowne pozbawione sensu logicznego głupie komentarze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój kewny też cie tak ocenił  tylko jezdzisz po nim wyładowujesz swoją złość !!!!!!!!! Tylko cie spotkać osobiście i strzelić ci w twarz  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!