Dragon Ball w telewizji

Brawurka orginał

/ #3896

2015-02-24 09:29

Nie pisz do maleńka !!!!!!!!!!!!! Nie jestem twoją dziewczyną abyś tak pisał do mnie !!!!!!!!!!!!!! Nie jesteś nikim ważnym aby przed tobą sie tłumaczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raczej to ty jesteś chory psycicznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To że masz prace i zabiasz pieniądze nie znaczy że jesteś najmądrzejszy i najbystrzejszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciebie należy leczyć !!!!!!!!!!!! Masz złe z głową !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielokrotnie opserwowałam jak goku ssj5 rozmowa z tobą w petycji i nie mogłam uwierzyć jakim to ty a nie on jesteś skończonym chamem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie że cie znam poznałam sie na tobie czytając twoje komentarze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po zatym od rzeczy piszesz nie robimy napadów na bank !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przestań tu wchodzisz bo i mnie denerwujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!! Wydaje ci sie że jesteś mądry i intelgentny a tak naprawde nim nie jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie nadajesz sie na ojca ani na męża !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nIE POZWOLE TAKIMU PRYMITYWOWI CZERNIAĆ MOJEGO KREWNEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!