Wspieramy polski rząd

Gość

/ #357

2016-01-11 10:45

Za rządu partii PO była łamana konstytucja i media były powiązane z tą partią i była łamana demokracja i przez to nie mogłam oglądać żadnego programu telewizji publicznej wszystko fałszowały, jedyną prawdziwą,uczciwą telewizją jest TV REPUBLIKA i taką chciałabym żeby była telewizja publiczna.PREZYDENT POLSKI będąc w ONZ telewizja publiczna pokazała przemówienie tylko 14sekunt kto to widział, żeby tak było w państwie demokratycznym ,mnie i myślę że większość Polaków chciało by obejrzeć całość przemówienia, i było tak ze wszystkim (dobrze że mam tv republika i bardzo byłoby dobrze żeby tv republika była dostępna na całą Polskę) PiS jest partią która dopiero wprowadza demokrację po 1989 zaczęła wcześniej 2005 ale komuniści robili wszystko by PiS odsunąć ,tak jest teraz i myśle że do tego nie dojdzie i prawdziwa demokracja wróci za rządu PiS. Modlę się i wszystko powierzyłam PANU BOGU. Jeżeli w mojej ukochanej OJCZYŹNIE PAN BÓG będzie na PIERWSZYM miejscu to wszystko inne będzie na swoim miejscu.