Wspieramy polski rząd
Skontaktuj się z autorem petycji
Temat pod dyskusję został automatycznie utworzony do petycji Wspieramy polski rząd
Gość |
#3512016-01-11 10:41Polski demokratycznie wybrany rząd wzorowo wypełnia zobowiązania do których został powołany. Naciski lobby krajowego i zagranicznego przedstawiają w mediach kłamliwe informacje |
Gość |
#3532016-01-11 10:42Nie zgadzam sie pełona hipoktyzyzji kłamstwa obłudy i oszustw,medialnych UE,,ktora próbuje nas podporządkować swym lewackim wyobrazniom świata.My doskonale wiemy co to internacjonalizym,.i skladanie interesu Ojczyzny i miljonów Polaków na ołtarzu tz poprawności politycznej.Gdzie minimalna płaca w Niemczech 1300 Euro zas w Polsce 280.Doś wyzysku polskich pracowników. |
Gość |
#3562016-01-11 10:43Uważam ,że rząd wybrany został w sposób demokratyczny i realizuje swój program wyborczy |
Gość |
#3572016-01-11 10:45Za rządu partii PO była łamana konstytucja i media były powiązane z tą partią i była łamana demokracja i przez to nie mogłam oglądać żadnego programu telewizji publicznej wszystko fałszowały, jedyną prawdziwą,uczciwą telewizją jest TV REPUBLIKA i taką chciałabym żeby była telewizja publiczna.PREZYDENT POLSKI będąc w ONZ telewizja publiczna pokazała przemówienie tylko 14sekunt kto to widział, żeby tak było w państwie demokratycznym ,mnie i myślę że większość Polaków chciało by obejrzeć całość przemówienia, i było tak ze wszystkim (dobrze że mam tv republika i bardzo byłoby dobrze żeby tv republika była dostępna na całą Polskę) PiS jest partią która dopiero wprowadza demokrację po 1989 zaczęła wcześniej 2005 ale komuniści robili wszystko by PiS odsunąć ,tak jest teraz i myśle że do tego nie dojdzie i prawdziwa demokracja wróci za rządu PiS. Modlę się i wszystko powierzyłam PANU BOGU. Jeżeli w mojej ukochanej OJCZYŹNIE PAN BÓG będzie na PIERWSZYM miejscu to wszystko inne będzie na swoim miejscu. |
Gość |
#3582016-01-11 10:46jestem w waszych rejestratorach i moj komputer powinien rozpoznać i sam wpisywać moje dane |
Kowal Kowalski |
#3592016-01-11 10:47Obecne działania Rządu są ukierunkowane na ochronę naszych polskich interesów. Popieram je! |
Gość |
#3612016-01-11 10:50Popieram polski rząd z panią premier Beatą Szydło na czele oraz naszego polskiego prezydenta Andrzeja Dudę! |
Gość |
#3622016-01-11 10:51Podpisalam, bo marzy mi sie Polska wolna, silna, piekna i bogata.Chce zyc w kraju wolnym i demokratycznym. |
Gość |
#3632016-01-11 10:51Bo jestem Polką,bo kocham swój kraj,bo wspieram mój rząd i chcę żyć w demokratycznym państwie. |
Gość |
#3642016-01-11 10:51Cieszę się, że są prawdziwi POLACY! Po tylu latach niewoli i niewiedzy, nareszcie będziemy normalnie żyć! Piszę te słowa i i płaczę, nie wstydzę się, tylko, że teraz z radości. Pozdrawiam |
Gość |
#3652016-01-11 10:52Ponieważ popieram demokratycznie wybrany rząd i z obawa patrze na zdradę jakiej się dopuszczają politycy prosząc o interwencję obcych krajów ponieważ nie zgadzaja się z demokratycznym wynikiem wyborów. |
Gość |
#3682016-01-11 10:55Bo trzeba jak najszybciej odsunąć od koryta wichrzycieli którzy narobił wiele krzywd ludziom i mojej rodzinie też. Trzymam kciuki i życzę władzom PiS i rządowi wytrwałości w swoich zamierzeniach |
Gość |
#3702016-01-11 10:55dość wtykania się Niemiec do polityki naszego kraju to jest Polska i Niemcom nic do polityki naszej ojczyzny popieram działania Pana Prezydenta,Rządu polskiego i PiS wraz z Panem Jarosławem Kaczyńskim - dość !!!!! |
Gość |
#3712016-01-11 10:59Wysoki poziom cywilizacyjny Niemców jest niewystarczającym argumentem, by można było sensownie uzasadnić podejmowane przez nich próby "zarządzania" kulturowego Polakami. Na polu aktywności kulturalnej i duchowej w niczym im nie ustępujemy, więcej - jesteśmy oryginalni. I niech tak już pozostanie. Ich nacisk to próba utrzymania zależności ekonomicznej, mozolnie budowanej przez 25 lat. Dialog polsko-niemiecki dopiero się naprawdę zaczyna.... , czego sobie i Polakom życzę. |
Gość |
#3732016-01-11 11:02dlatego podpisałam bo zawsze głosowałam za PRAWEM I SPRAWIEDLIWOŚCIĄ.JESTEM CAŁYM SERCEM I I CAŁA MOJA RODZINA.IDĄ W DOBRYM KIERUNKU .SERDECZNIE POZDRAWIAM |
Gość |
#3742016-01-11 11:02Wspieram polski rząd Prawa i Sprawiedliwości i Pana Prezydenta RP Andrzeja Dudę,, którzy wspolnie staraja sie odbudowac demokrację w Polsce po 8-miu latach nie-rzadu partii PO-PSL. Jestem zaniepokojona cenzurą mediów w Europie i nieodpowiedzialnymi reakcjami politykow "starej Europy" na sytuacje w naszej Ojczyznie i w sprawie masowej migracji na nasz kontynent. |
Gość |
#3752016-01-11 11:06Chciałabym, aby moje dzieci i wnuki mogły żyć w kraju istotnie demokratycznym, aby nie musiały emigrować za chlebem. Od czasu upadku komunizmu jest to pierwszy prezydent i rząd wybrany przez naród. Wolą narodu jest odsunięcie od władzy wszystkich, którzy dla zapewnienia sobie i swoim rodzinom źródła dochodu niszczyli polską gospodarkę, przemysł i finanse. Władza, którą wybraliśmy ma bardzo trudne zadanie: odbudowę zniszczeń poczynionych przez poprzedników + normalną pracę, a to wszystko przy wtórze wyjących,odsuniętych od władzy "elit" i ich rodzin. |
|
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
81131 Utworzone: 2024-11-13
UBÓJ RYTUALNY: profanacja prawdy, człowieczeństwa i wolności obywateli - apel o ochronę wartości
978 Utworzone: 2024-11-08
Petycja o zatrzymanie lub zmniejszenie skali inwestycji przy ulicy Postępu 2 na Służewcu
471 Utworzone: 2024-11-12
ZOSTAWCIE NASZ EKO-PARK! Nie dla wycinki pod ulicę "nowo-Gierdziejewskiego"!
1333 Utworzone: 2024-10-21
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
3904 Utworzone: 2024-09-23
Petycja do Ministra Nauki o uwzględnienie punktowanych konferencji naukowych we wszystkich dyscyplinach naukowych w Polsce
43 Utworzone: 2024-11-14
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
919 Utworzone: 2024-11-10
PETYCJA w sprawie wstrzymania procedowania ZPI i odstąpienia od projektów zabudowy terenu Górek Czechowskich w Lublinie
965 Utworzone: 2024-10-29
CHCEMY POWROTU GŁOSU PANA JAROSŁAWA JUSZKIEWICZA DO APLIKACJI GOOGLE MAPS
4254 Utworzone: 2024-10-24
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
182 Utworzone: 2024-11-09
no to the death penalty
263 Utworzone: 2024-11-08
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1443 Utworzone: 2024-11-02
Pan Robert Makłowicz nowym głosem Snafa!
6757 Utworzone: 2023-08-12
Autobus 131 - petycja ws. zachowania dotychczasowej trasy
1251 Utworzone: 2024-11-08
Petycja w sprawie kontynuacji działalności Stacji Praga przy ul. Inżynierskiej 6
619 Utworzone: 2024-11-07
Poparcie dla przyjęcia polskiej strategii zwalczania antysemityzmu.
285 Utworzone: 2024-11-06
Apel o rewitalizację kompleksu Pomnika Czynu Powstańczego na Górze św. Anny
116 Utworzone: 2024-11-12
Petycja przeciwko zamiarowi likwidacji Olsztyńskiego Centrum Edukacji Nauczycieli
645 Utworzone: 2024-11-07
Żądamy PUBLICZNEJ stołówki w BUWie! List otwarty do władz Uniwersytetu Warszawskiego
385 Utworzone: 2024-11-06
APEL O PRZEDŁUŻENIE KONTRAKTU NA STANOWSIKU KIEROWNIKA ODDZIAŁU CHORÓB PŁUC Z PODODDZIAŁEM ONKOLOGICZNYM W KSS IM. ŚW. JANA PAWŁA II DLA PANI DR N. MED. ANNY PROKOP-STASZECKIEJ
609 Utworzone: 2024-10-28