Wspieramy polski rząd

Gość

/ #459

2016-01-11 12:29

Bo jestem normalną Polką,która ma dośc nieustannych atakow na demokratycznie,uczciwie wybrany polski rząd.
na marginesie zaznaczam jestem osoba starszą/84 lata/ale w pełni sprawna umyusłowa i bnardzo doswiadczoną.Pamietam nawet lata przedwojenne,okupację i ponure rzady komuny,ale takiego zakłamania,takiego fałszowania obrazu Polski nigdy nie doswiadczyłam jak odbywa sie to obecnie.Ufam nowemu rządow i z całego serca popieram patriotyczną ,niezwykle ofiarna i kompetentna działalno Prezydenta Dudy.
Mamy obecnie powtórkę obrzydliwej,antypolskiej postawy opozycji ,która stanowi kalkę działań Platformy z lat 2005 2007.Terz dzielnie sekunduje jej nowoczesna i fircykowaty lider nijaki p.Petru,były asystencik Leszka Balcerowicza.Nawet postkomuna zachowauje sie o wiele przyzwoiciej ,tak stary Miller jak i młodzi SLDowcy.
Establiszment europejski wszelkiej maści lewactwo bezkompromisowo walcza o zniszczenie nowej ,demokratycznej władzy w Polsce jeżeli teraz odpuścimy,jeżeli sie poddamy to na wiele lat ,jesli nie na zawsze stracimy szansę na suwerenność gospodarowanie we własnym kraju.Jesteśmy to winni pokoleniom naszych przodków i tym wszystkich którzy nieugięcie ,od czasów Targowicy walcza z ob cymi i rodzimymi agenturami ,wszelkiej maści postkomuny i lewactwa.
Panie Prezydencie,Pani Premier i nieugiety Panie Prezesie wytrwajcie ,nasze serca i umysły sa z Wami a sa nas naprawdę miliony!!
Zofia Żurek Warszawa,mgr prawa,absolwentka UW