500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

anka

/ #1901 dziewczyny z jakich miast jesteście jestem ciekawa ile osób jest z warszawy

2016-05-07 07:48

Dziewczyny z jakich miast jestescie, wiem, że ta ustawa uderzyła przede wzystkim w zaradnnych rodziców jedynaków, jestem ciekawa dlaczego nie chcecie przyjechac pod sejm lub wpisywać sie do pozwu ? Myslecie, że klikajac w nasze laptopy cos zrobimy - nie ! Musimy sie spotkac aby wyjśc pod sejm i tam pokazać nasze niezadowolenie! Ja nie mówię o jakis skandalach , mozna w spokojny sposób zamanifestowac swoje niezadowolenie  - widziam w środę w TV z 10 rodziców z niepełnosprawnymi dziećmi przed sejem , stali spokojnie, trzymali transparenty, tylko jedna mama wypowiadała sie w imieniu innych - wyszyła do nich Pani Premier!!!! A my co - chcemy przez 4 lata klikac w kompa i żalić się nad sobą ? Nie wierzę, że nie ma tu 10 osób aby sie zmówiły pod sejm, ja mam 300 km do w-wy , ale obiecuje, że jak ktoś z W-wy zgłosi strajk pod sejmem w tygodniu to przyjadę! I wkurza mnie to nasze narzekanie, zróbmy w końcu cos konkretnego !

Dziewczyny z Warszawy - dajcie znac !!!