Wspieramy polski rząd

Quoted post

Gość

#1905 Re: Re:

2016-01-15 22:37

#1866: - Re:  

Oj bys wiedzial iz nie jestem Polakiem od czasow komuny, gdy odebrano mi obywatelstwo. Zrobili to ci, ktorzy sa teraz w partii PRAWA i SPRAWIEDLIWOSCI. Za co? Za wypowiedzenie sie publicznie przed konsulatem Polski na temat wprowadzenia stanu wojennego. nosilem sie z zamiarem odzyskania tegoz obywatelstwa, ale z powodu takich kanalii jak ci ktorzy sa w PiS, to jest mi wstyd. Nie tylko w Europie, ale w swiecie.. Nie mam niczego wspolnego z jakimis ekipami rzadzacymi, ale patrze okiem obiektywnym. Zal mi was iz popadliscie w propagande Goebbelsa iz kazde klamstwo ciagle powtarzane, stanie sie prawda. Tak, Kurski mial racje ze WY -JAKO CIEMNY LUD, WSZYSTKIE KLAMSTAWA KUPICIE. Nie bedziecie nawet sprawdzac wiarygodnosci w innych zrodlach, bo i po co? Obyscie sie nie obudzili z rekami w nocniku... Tego wam zycze z calego serca, gdyz nie moge zle zyczyc Polsce i Polakom.

Swoja droga, doszedlem do czegos. Mam doktorat z fizyki kwantowej i tak na prawde nie uwazam za istotne osmiorniczki na talerzu.Popatrzcie sie na gospodarke, bo gdy nie bedziecie mieli co wlozyc do garnka, a na to sie zanosi, to dopiero zobaczycie czym jest PiS tak na prawde.

To ja jestem autorem tegoz pierwszego postu na ktory odpowiadaliscie

Odpowiedzi

Gość

#1917 Re: Re: Re:

2016-01-16 00:35:02

#1905: - Re: Re:  

Ty huju pierdolony lewaku zajebany. Kurwa precz z Unią Europejską. Nieh te skurwysyny zajebane w kurwe zapierdolone sie niemieszaja w sprawy naszego kohanego kraju. My Polaki prawicowe katoliki nie potrzebujemy tej lewackiej unii a co do obrony to i bez NATO se poradzim. Nasz rząd jest najlepszy na swiecie i tylko takie skurwysyny światowe i bankstery jebane kwiczą jak swinie z odpierdalanym ryjem od koryta. Zal mi świata nieznajacego PiS i niemającego takiego prezdęta jak A. Duda i Beatki Szydlo za premiera gdyż oni beda życ w klamstwie po wsze czasy. Polska powinna wyjść z unii i NATO i stanowić samodzielną gospodarkę bo ją na to stać.
Jebał cię pies lewaku. Jarosław Kaczyński mówił że cały świat będzie kwiczał gdy mu PiS będzie odpierdalał ryj od koryta. To zemsta za Smoleńsk gdzie to wy światowe mędy spod jajec zabiliscie nam prezdęta.