Wspieramy polski rząd

Quoted post

Gość

2016-01-22 20:54

Pamietajcie ze kaczor (wasz przywodca), tak jak i klamstwo maja krotkie nozki. Obyscie sie nie obudili w kaczym bagnie lub gnojniku.... Ja i tak olewam wasza polityke i wasze oszolomienie malp z brzytwami w lapkach poniewaz nie zyje w Polsce. Jak na razie przynosicie mi wstyd i hanbe. Przez was, oszolomy i klamcy, wstydze sie przyznac iz mam polskie korzenie, a patrze jak najbardziej obiektywnie. Wezcie to pod uwage. Nie dajcie sie manipulowac ale wezcie dystans i popatrzcie obiektywnie, jesli rzeczywiscie jestescie patryjotami.

Jesli Bog chce kogos ukarac, to odbiera mu rozum. Widac iz Bog chcial ukarac Polske, bo odebral wam logiczne myslenie.

500 pln na dziecko i tak nie dostaniecie, bo to jest ponad mozliwosci finansowe waszego kraju (klamstwo wyborcze, ktore ciemny lud kupil)

Nastepnie co bedzie? Wyjscie z Unii i z NATO po czym Polska wejdzie w strefe wplywow Rosji <- tego chcecie??? Jesli tak, to mozecie wyemigrowac z Kaczynskim na Bialorus i krzyzyk na droge, ale nie niszczcie kraju moich przodkow, ktory mial zawsze korzenie europejskie a nie rosyjskie

Odpowiedzi

Gość

#2160 Re:

2016-01-22 21:22:06

#2159: -  

Panu Kaczyńskiemu wierzę a nagonce przeciw niemu nie, trochę mieszkam w tej w Polsce i Odróżniam dobro od zła.A jeśli ktoś się wstydzi własnego kraju to znaczy nie jest Polakiem.

krytyk

#2181 Re:

2016-01-24 16:27:27

#2159: -  

Moze i korzenia masz, ale oleju u Ciebie za grosz.