500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

Quoted post

Gość

#1933 RÓWNOŚĆ dla WSZYSTKICH DZIECI !!!!!!!!!!!

2016-05-11 08:48

250 na KAŻDE DZIECKO rozwiązuje nasze problemy i jest społecznie SPRAWIEDLIWE wobec WSZYSTKICH POLSKICH DZIECI W dodatku nie obciąża dodatkowo budżetu ( jak twierdzą ). Może się okazać, że Pis sie pod tym podpisze bo sie im to opłaci przy kolejnych wyborach. Oby tak się stało. Tylko muszą o tym wiedzieć.

Odpowiedzi

Gość

#1934 Re: RÓWNOŚĆ dla WSZYSTKICH DZIECI !!!!!!!!!!!

2016-05-11 11:23:49

#1933: - RÓWNOŚĆ dla WSZYSTKICH DZIECI !!!!!!!!!!! 

Nawet i po 100 zł na każde dziecko by wystarczyło !!! a po równo i dla wszystkich ! co za "władza".....

trzeba będzie im podziękować przy następnych wyborach!

weronika

#1935 Re: RÓWNOŚĆ dla WSZYSTKICH DZIECI !!!!!!!!!!!

2016-05-11 12:18:04

#1933: - RÓWNOŚĆ dla WSZYSTKICH DZIECI !!!!!!!!!!! 

też tak uważam, że powinno byc chociaz po 250 zł dla każdego, ale jak napisałam taką tezę kiedyś na FB,  to tak na mnie wsiedli , że czego ja chcę, jest po 500 to ma tak zostać - widać jak  w ludziach te 500 zł zamieszało w głowie, ale najgorsze jest to ,że Ci , którzy dostają to krzyczą najgłośniej, że zadnych zmian!!!! Nie patrza na rodzciców jedynaków, że sa pokrzywdzeni - bo wiekszkość 3 osobowych rodzin zarabia niewiele ponad te 2400 i juz nie dostaną. Każdy mysli teraz wyłacznie o swoich tyłkach !!! Nawet w rodzinie niestety usłyszałm, że trzeba było sobie zrobić drugie- taki żarcik niby był!!! Ja uważam, że jak ktoś ma jedno dziecko powinien dostać 250 zł,  ja nie chce 500 , bo wtedy to byłoby nie sprawiedliwe.