500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

Quoted post

Marta

#2061 Re: Zachowajmy spokój

2016-05-17 22:36

#2057: koko -  

Tu nikt nie płacze, a przeklinać każdy głupi potrafi. Ludzie  są zdezorientowani, bo ogłoszenia przy petycji są nieaktualizowane. Podana jest data 8.04 jako ostateczna, jeżeli chodzi o zgłasznie się do skargi.

Trzeba zrozumieć, że każdy racjonalnie myślący człowiek ma obawy przed internetowymi deklaracjami - tu się nikt nie podpisuje imieniem i nazwiskiem. Przy adresie kancelarii i danych adwokata powinien być podany REGON, albo NIP, bo nie każdy ma czas sprawdzać KRS. Ja sprawdziłam, ale co z tego, że to napisze, bo kto to jest "Ja" w interneci? Ludzie mają prawo do nieufności i trzeba to zrozumieć.

Powinna być jasno sprecyzowana wiadomość o naszej możliwości skargi konstytucyjnej w ogłoszeniach w petycji, ale my  nie mamy mozliwosci tego zrobić. Trzeba zaczekać, może inicjatorka petycji to zrobi. Tam także powinna być zamieszczona odpowiedź z kancelarii.

Odpowiedzi

Gość

#2074 Re: Re: Zachowajmy spokój

2016-05-18 11:21:40

#2061: Marta - Re: Zachowajmy spokój 

właśnie ludzie się zagubili w tym temacie bo facebooku też zamilklo i nikt tak naprawde nic nie wie a same podpisy petycji już dużo mówią i te komentarze też więc to powinno trafić do naszych władz bo tu są prawdziwe realia i losy ludzi niech wiedza jak nas potraktowli

Gość

#2076 Re: Re: Zachowajmy spokój

2016-05-18 11:43:06

Zgadzam sie z Pania 100 %

Monika

#2077 Re: Re: Zachowajmy spokój

2016-05-18 14:28:50

#2061: Marta - Re: Zachowajmy spokój 

ja równiez sie zgadzam!!!!