500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

Quoted post

matka

2016-06-16 10:05

Zajmowałam się zbieraniem pieniędzy na ogłoszenie, wystarczyło nam na dwa ogłoszenia, wszystko mogę udokumentować, jestem osobą uczciwą. Jeśli chcecie mogę się podjąć również udostępnienia konta w celu zbierania pieniędzy na prawnika. Tylko czy mamy informację jaką kwotę i do kiedy trzeba uzbierać? i czy napewno kancelaria podejmie się naszej sprawy?

Odpowiedzi

ola
Gość

#2226 Re: WPŁACAJMY

2016-06-16 11:04:39

#2225: matka -  

Trzeba skontaktowac z tą kancelarią. Dała juz chyba raz odpowiedż ... prawda ??? Przecież macie adres - tel.  Przecież odp. już podobno była, że TAK tylko koszty będą za wysokie jak na zdeklarowanych ( 50 osób ). I ucichlo. Ja wpłace bez obawy na obce konto. Najwyżej stracę. Co to jest..... do tych "500" Jeżeli np. teoretycznie te środki zostałyby przez przypadek u kogoś na koncie nie wykorzystane to przynajmniej ten ktoś bedzie miał pomoc z tego pseudo-programu. I kupi coś swojemu jedynakowi / jedynaczce. Nie żałuję.

aga

#2227 Re:

2016-06-16 13:22:08

#2225: matka -  

Witam, bardzo się cieszę że mogłaby Pani podjąć się tego zadania. Kancelaria wyceniła sprawę na 10 tyś. Nie podali terminu więc to od nas zależy kiedy uzbieramy potrzebną kwotę. Zadeklarowli róznież że nie wycofują się ze sprawy.