500 zł na każde dziecko bez względu na dochód i liczbę posiadanych dzieci

Quoted post

m

2016-08-01 13:08

niech kazdy kto dostanie decyzję odmowna sklada sprawę do sądu..... moze tutaj w Polsce nie wygramy ale poza granicami kraju napewno jeśli bedzie nas dużo moze razem to zrobimy ale teraz prosze składać do sądów w swoich miastach że nie zgadzamy się z tą ustawa i nie pozwolimy krzywdzić naszych dzieci!!!!! tylko w tym kraju tak potraktowano nasze dzieci przez Pis jak oni nie wstydza sie używać nazwy prawo i sprawiedliwość. Ja jestem wku........ ale nie poddam się nigdy!!!!!! Mam jedno dziecko i zapier........ z mężem po 12 godzin. Dziecko w wakacje siedzi po znajomych bo nie ma nigdzie miejsca żeby mogło chodzić a jak jest to 250 zł tydzien....

Prosze składajcie wnioski i z decyzja odmowna do sądu potem bedzie nastepna odmowna i tak aż do momentu wyczerpania wszystkich możliwości w Polsce potem juz poza granicami kraju. Ja osobiscie powierzam to prawnikowi ale samemu też można. Nie poddam się nigdy..... nie bedą mnie okradac żeby dac tym co nie pracuja. A dzieci nie mige mieć wiecej juz nigdy.

Odpowiedzi

Gość

#2472 Re:

2016-08-02 11:27:58

#2468: m -  

Też mysłalam o takim rozwiazaniu, prosze powiedziec czy prawnik podjal sie prowadzenia takiej sprawy i jaki bedzie koszt?