WNIOSEK O ODEBRANIE PROF. CHAZANOWI PRAWA DO WYKONYWANIA ZAWODU LEKARZA

Quoted post

starzec

#519 Re: Czy Wyście na głowę upadli?

2016-10-19 07:56

#507: Gość - Czy Wyście na głowę upadli? 

Wystarczy mi informacja o jednym, głośnym przypadku. Człowiek, który dorobił się na skrobankach, zasłania się sumieniem? Rozumiem, zmienił zdanie, uznał swoje podtępowanie za złe. Niech wieć odda owoce swego złego postępowania. I wtedy może z czystym sumieniem odejść z zawodu, którego wykonywania zabrania mu sumienie! A póki tego nie uczyni - wywalić za zbity pysk jako hipokrytę o obłudnika niegodnego zaufania i tytułu lekarza. I proszę mnie nie obrażać - jestem aż nadto dojrzały, a łatwowierna jest Pani.

Odpowiedzi

Gość

#521 Re: Re: Czy Wyście na głowę upadli?

2016-10-19 08:23:57

#519: starzec - Re: Czy Wyście na głowę upadli? 

Nie jestem łatwowierna, a staram się patrzeć onbiektywnie, czego nie robi większość osób pisząca na forum. Jeśli ktoś uważnie czytał mój komentarz, zrozumie, o co mi chodzi. A bardzo żałuję, że nie zainteresuje się tym żadem prawnik, bo określenia "hipokryta", "konował" podchodzą pod paragraf zniewagi publicznej zwłaszcza, kiedy, jak już wspominałam, nie padły żadne konkrety. Szkoda też, że osoby używające takich zniewag nie mają odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem.

Gdybym kogoś obrażała publicznie personalnie, przynajmniej miałabym odwagę powiedzieć, że to ja i to jest moje zdanie...

Jeden "głośny przypadek", jak Pan to nazwał, także nie ma potwierdzenia, które można byłoby uznać za wiarygodne, (chcę konkretnych dowodów, papierów, dokumentacji, a nie łkającej kobiety mówiącej w mediach, bo to dla mnie żaden dowód!), więc dla mnie po raz kolejny nie ma tematu.