Petycja ws. mieszkań zakładowych oddanych za darmo spółdzielniom

Quoted post

Wiesław

#1496 głupota ludzka nie zna granic @@@

2012-07-19 12:14

17 lipca 2012 r., w S.O. w Gliwicach odbyła się rozprawa z powództwa Krzysztofa Malanowskiego ( przedstawiciel stowarzyszenia Luiza w Zabrzu ),co tam się działo na tej rozprawie- to ojej, ojej , pożal się boże , że mamy takich idiotów w swoich szeregach , co ten Malanowski wyczyniał- ja rozumie można być głupim , naiwnym, ale nie do tego stopnia. DLA ZAINTERESOWANYCH PODAJE , ŻE WYROK W TEJ SPRAWIE BĘDZIE OGŁOSZONY 26 LIPCA 2012 , O GODZINIE 14. WEDŁUG MOJEJ OCENY BĘDZIE TO JEDYNA PRZEGRANA SPRAWA, KTÓRĄ PRZEGRA SAM PRZEDSTAWICIEL STOWARZYSZENIA , Z POMOCNIKIEM STRATEGICZNYM I SŁYNNYM MEC. TRZASKĄ. PO TYM CO WIDZIAŁEM I SŁYSZAŁEM W WSPOMNIANYM DNIU 17 LIPCA , TO KABARETY KTÓRE OGLĄDA SIĘ W TELEWIZJI TO MAŁY PIKUŚ W PORÓWNANIU Z TYM CO WYCZYNIAŁ POWÓD MALANOWSKI.

Odpowiedzi

TEMIDA

#1500 Re: głupota ludzka nie zna granic @@@

2012-07-19 19:33:21

#1496: Wiesław - głupota ludzka nie zna granic @@@

Szef Waszego Stowarzyszenia Wiesławie  jest niezbyt biegle zorientowany w przepisach prawa. Ale przecież doradca strategiczny i mec. Trzaska to o soby, którym nie można zarzucić, że są analfabetami prawnymi. Skoro tych dwóch asów  wpuściło w takie "maliny" swojego wspólnika, to źle to wróży tym, którzy planują skorzystać z ich usług :)

Ps A publikacja wyroku naszej grupy też przewidziana została na 26 lipca br tyle, że na godzinę 10-tą