Petycja w sprawie przywrócenia poprzedniej formy opakowania cukierków Mieszanka Krakowska

Zwracamy się do Państwa, jako klienci i miłośnicy cukierków "Mieszanka Krakowska" produkowanych przez Państwa firmę. Pomimo wielu zalet wspomnianych słodyczy, bywają one również źródłem wielu frustracji a nawet konfliktów, spowodowanych nowymi opakowaniami oraz ich awaryjnością. Po zmianie poprzedniej formy zabezpieczania pojedynczych łakoci (plastikowych owijek i powlekanego folią papierka) na nowe (plastikowe owijki, które trzeba przerwać w odpowiednim miejscu) odnotowuje się drastyczny spadek satysfakcji i wzrost irytacji kiedy wspomniana owijka nie daje się w łatwy sposób otworzyć. Dodatkowy niekorzystny efekt obserwowany jest zwłaszcza wśród starszych konsumentów Mieszanki Krakowskiej, u których dysonans spowodowany zmianą znanego z dzieciństwa opakowania, powoduje obniżenie nastroju i wzrost świadomości upływającego czasu.
Zależy nam na dalszej konsumpcji wspomnianych słodyczy bez zaburzania pozytywnych wrażeń i wspomnień, dlatego my, fani produktu, zwracamy się do Państwa z prośbą o przywrócenie poprzedniego, kochanego przez wszystkich opakowania.

Podpisując, akceptuję, że Emilia Kwiecień będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych przeze mnie w tym formularzu.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych podanych w formularzu w następujących celach: