Wnioskujemy o pozostawienie na stanowisku Pani Kierownik Urzędu Stanu Cywilnego w Czaplinku

Szanowna Pani Burmistrz,

My, niżej podpisani, wnioskujemy o zmianę porażającej decyzji o przeniesieniu na inne stanowisko, wbrew interesowi społecznemu, Pani Kierownik Urzędu Stanu Cywilnego w Czaplinku.

Nie znajdujemy żadnego logicznego i merytorycznego uzasadnienia dla Pani decyzji, natomiast dostrzegamy ogrom negatywnych skutków, jeśli Pani decyzja pozostanie w mocy. Piastująca to zaszczytne stanowisko Pani Małgorzata posiada wykształcenie, doświadczenie, jak również szczególne cechy charakteru, wymagane w tak subtelnej dziedzinie działalności Samorządu.

Jeszcze nie jest za późno, by uratować godność i cześć Urzędu, unikając również innych konsekwencji.

Autorami petycji są Justyna Bartoszek oraz Damian Dudkowski, kandydaci do zawarcia związku małżeńskiego w Czaplinku w trakcie Pol'And'Rock 2025. Pragniemy wejść w związek małżeński wlasnie w tym miejscu ze względu na wyjątkowość Festiwalu, jak również na atmosferę, jaką parom młodym tworzy Pani Małgorzata ze strony USC Czaplinek. W tym momencie nasze marzenie zostało rozerwane na pół i postawiło nasze przygotowania do najważniejszego dnia naszych dwóch żyć na Najpiękniejszym Festiwalu Świata pod ogromnym znakiem zapytania. Ze smutkiem podjęliśmy również decyzję, że w przypadku podtrzymania tej niezrozumiałej decyzji zrezygnujemy z tej formy zawarcia Małżeństwa. Pół marzenia to nie całe marzenie.

Z wyrazami szacunku,

Justyna Bartoszek, Damian Dudkowski

Justyna Bartoszek, Damian Dudkowski    Skontaktuj się z autorem petycji

Podpisując, akceptuję, że Justyna Bartoszek, Damian Dudkowski będzie mieć dostęp do wszystkich informacji podanych przeze mnie w tym formularzu.

Adres e-mail nie będzie wyświetlany publicznie w Internecie.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych podanych w formularzu w następujących celach: