NIE dla paczkomatu ORLEN przy ul Pasaż Ursynowski 7

Skontaktuj się z autorem petycji

Instalacja paczkomatu

2024-01-12 09:15:52

12.01.24

Trwa instalacja paczkomatu. Nasza petycja została zigonorowana przez Spółdzielnię.

Marta Wróblewska

Odpowiedź Spółdzielni:

2024-01-10 14:04:41

Dnia 20.12 otrzymaliśmy odpowiedź od Spółdzielni, w której Spółdzielnia odwołuje się jedynie do aspektu prawno-administracyjnego (czyli nie ma przesłanek prawnych, żeby zatrzymać lokalizację paczkomatu). W odpowiedzi, wyslanej 22.12 wskazuję, że należy wziąć pod uwagę aspekty estetyczne i jakość życia mieszkańców. Wskazuję też na wciąż wzrastającą liczbę podpisów pod petycją. Załączam jako zdjęcia wszystkie pisma.

(Proszę zerknąć do treści petycji - tam wszystkie informacje, dopiero teraz zorientowałam się, że można tu też dodawać ogłoszenia, będę dawać znać jeśli pryjdzie odpowiedź od Spółdzielni na moje pismo z 23.12.23)

Marta Wróblewska

Pomóż uzbierać więcej podpisów tej petycji.

Jak promować petycję?

• Udostępnij petycję na swojej tablicy na Facebooku i w grupach związanych z tematyką petycji.
  • Skontaktuj się ze swoimi przyjaciółmi
    1. Napisz wiadomość, w której wyjaśnisz, dlaczego podpisujesz się pod tą petycją, jako że ludzie są bardziej skłonni złożyć swój podpis, gdy rozumieją, jak ważny jest temat.
    2. Skopiuj i wklej adres internetowy petycji do swojej wiadomości.
    3. Wyślij wiadomość za pomocą poczty e-mail, usługi SMS, serwisów Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram i LinkedIn.