Petycja w sprawie ustawy o ochronie zwierząt doświadczalnych
Petycja w sprawie ustawy o ochronie zwierząt doświadczalnych / Ogłoszenia / Pomóż nam - wyślij maila, zmieńmy wspólnie ustawę o ochronie zwierząt doświadczalnych! / Komentarze
Gość |
#262014-11-26 13:49Nie zgadzam się na traktowanie zwierząt przedmiotowo!!!!!!!!!!!! Proszę się postawić w ich sytuacji. Więcej empatii!!!! Takie doświadczenia nie służą niczemu, a powodują niesamowite męki mniejszych braci. Kto ma w sobie serce niech sercem patrzy i czuje. |
nana |
#272014-11-26 16:48A ja otrzymałam tego maila 3 godziny po manifestacji... |
Gość |
#28 Re:2014-11-27 06:12Ja podobnie :( |
BEATA |
#29 bledna lista maile wracaja !!!2014-11-27 07:50Maile wracaja,nie da sie wyslac:/ |
Gość |
#302014-11-27 08:29List wyslany. Maile jednak wracaja:( Prosze poprawcie liste adresow do poslow. Ta petycja jest naprawde ogromnie wazna i szkoda, zeby techniczne historie zniszczyly energie wlozona w te sprawe! |
Gość |
#312014-11-27 08:33STOP EKSPERYMENTOM NA BEZBRONNYCH ISTOTACH ! CZY ODDAŁBYŚ SWOJEGO PUPILA NA DOŚWIADCZENIA I CIERPIENIE ? TYLKO LUDZIE MOGĄ BYĆ TAK OKRUTNI I DLA WŁASNYCH CELÓW NISZCZĄ ŚWIAT, ŚRODOWISKO, PRZYRODĘ, I SKAZUJĄ WSZYSTKIE ISTOTY ŻYJĄCE NA ZAGŁADĘ. |
Gość |
#322014-11-27 10:32Poprawcie adresy mejlowe, bo się nie chce w tej formie wysyłać, jakieś błędy wyskakują, zwrotne wiadomości o niemożliwości wysłania petycji do (p)osłów. Jeżeli błąd zostanie poprawiony powinna też pójść wiadomość o tym, żeby znów można było spróbować. No i link podany w wiadomościach też jest błędny. |
Gość |
#332014-11-27 12:53wyslane, ale zwrocil system kilka z nich. zaktualizujcie adresy mailowe |
Gość |
#342014-11-27 17:23Jeśli te doświadczenia są TAKIE NIEZBĘDNE dla ludzi to proszę bardzo zatrudniać -za godziwą opłatą LUDZI - OCHOTNIKOW !!! A nie wykorzystywać bezbronne,bezwolne zwierzęta!!!!!!! Problem rozwiązany!!! |
Paulina |
#35 Programy komputerowe2014-11-27 19:29Uważam, że mamy bardzo rozwiniętą technikę i programy komputerowe, które pozwalają na testowanie różnych substancji. Są też komórki macierzyste. Nie ma potrzeby dręczenia żywych istot. Jeśli zauważy się np. że dana substancja leczy jakąś chorobę, to może zamiast ją "wywoływać" u zdrowych zwierząt, to leczyć te chore. |
Paulina |
#36 Re:2014-11-27 19:31A ja 1 dzień i kilka godzin... nie mowie, że bym poszła, bo jest to w tym czasie dla mnie nie możliwe, ale... |
Gość |
#392014-12-16 10:07Kilka maili niestety nie doszło, ale spora większość trafiła do adresatów...oby przeczytali |
w przeciwieństwie do niektórych mam rozum |
#40 Re:2015-01-07 02:09Kto ma rozum ten mysli, a kto nie ma ten pier...li farmazony - tak kolokwialnie, może dotrze. Jeżeli ktoś nie widzi róznicy pomiędzy humanitarnym zabiciem (o.k. wiem, że to oksymoron, ale trzeba walczyć o jak najmniejsze cierpienie i jest to możliwe, [ba nawet można to zrobić BEZ CIERPIENIA]) zwierzęcia w celu zjedzenia go, a torturowaniem!, które nie może być zmniejszone, bo z założenia polega na torturowaniu, to doprawdy takiej osobie żadne leki już nie pomogą. I nie piszę w obronie mojego talerza! ponieważ jestem weganką. |
Alicja |
#41 Do przemyślenia2015-01-07 02:26Dlaczego to piszę? Bo może trzeba w końcu zjednoczyć wysiłki WSZYSTKICH, KTÓRZY WALCZĄ Z TYM BARBARZYŃSTWEM i raz na zawsze to zakończyć?? Dołączyłam do akcji Cambridge against AstraZeneca Planning. Prośba od adminów strony była (m.in.) "Please help show the unity of the AR movement by simply rating the comments up of anti vivisection campaigners and rating down the abusive and uncaring comments of pro vivisection people." Właśnie przebrnęłam przez wszystkie komentarze na stronie http://www.cambridge-news.co.uk i z moim "biegłym" angielskim dodałam jeszcze dwa swoje i uważam, że powinniśmy raz w końcu zawalczyć nie o poprawienie warunków, a o zakończenie wykorzystywania zwierząt!! |
|
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
Petycja dotycząca wyboru pełnomocnika ds.Osób z Niepełnosprawnościami w nowym rządzie
Ustanowienie dnia 22 września Dniem Pamięci o Zagładzie Osób z Zaburzeniami Psychicznymi na terenach okupowanej Polski podczas II wojny światowej
Apel o kontynuację budowy CPK
Petycja w sprawie uwolnienia księdza Michała Olszewskiego
Komitet Obrony Gietrzwałdu
POMÓŻ NAM URATOWAĆ BIAŁY BUDYNEK !
DELEGALIZACJA PiS – podpisz obywatelski projekt ustawy! Powiedz NIE Kaczyńskiemu i partii Ziobry | checkPRESS.pl
List do Prezydenta Władimira Putina
Wniosek o postawienie Premiera Donalda Tuska przed Trybunałem Stanu
Czy jest jakaś rzecz, którą pragniesz zmienić?
Milczenie nie powoduje zmiany. Autor tej petycji zajął stanowisko i podjął działanie. Zrobisz to samo? Zapoczątkuj ruch społeczny, tworząc petycję.
Stwórz własną petycjęInne petycje, które mogą cię zainteresować
Petycja do Ministra Edukacji Narodowej - wsparcie polskiej uzdolnionej młodzieży
7163 Utworzone: 2024-08-11
Petycja w sprawie wprowadzenia zakazu reklamy piwa
23686 Utworzone: 2024-04-25
Apel do Premiera Donalda Tuska w sprawie mieszkań i domów ze wsparciem dla osób z autyzmem i innymi niepełnosprawnościami
1828 Utworzone: 2024-11-15
Apelujemy o refundacje leku Keytruda ( pembrolizumab) dla wszystkich pacjentek z zaawansowanym rakiem szyjki macicy
506 Utworzone: 2024-11-21
PROŚBA O AUDIENCJĘ U JE KARD. ROBERTA SARAH w sprawie obrony praw Stolicy Apostolskiej
3903 Utworzone: 2024-11-14
Petycja do Ministry Edukacji Narodowej w sprawie wycofania obowiązkowych godzin dostępności nauczycieli
1569 Utworzone: 2024-11-02
WYSYPISKO ŚMIECI W POWIECIE SKARŻYSKIM? MÓWIMY NIE!
1219 Utworzone: 2024-11-19
NIE dla budowy NOWORACŁAWICKIEJ! TAK dla terenów ZIELONYCH (park i ogródki działkowe) na Dolnym Mokotowie!
503 Utworzone: 2024-11-09
Petycja o udostępnienie profilaktyki krwawień emicizumabem dla wszystkich dzieci chorych na hemofilię A w postaci ciężkiej od urodzenia do 18 roku życia
101205 Utworzone: 2024-11-13
Przedszkola Publiczne Zagrożone
1663 Utworzone: 2024-11-18
UFAM ORKIESTRZE ŁĘCZESZYCE - popieram udostępnienie pomieszczenia nad Urzędem Gminy Belsk Duży na salę prób zespołu
162 Utworzone: 2024-11-22
PETYCJA MIESZKAŃCÓW JAWORZNA W SPRAWIE LASÓW SPOŁECZNYCH
163 Utworzone: 2024-11-22
Utworzenie zadania inwestycyjnego - Przedłużenie II linii metra do Ursusa, które wynika z II Tomu Studium uwarunkowań i kierunków zagospodarowania przestrzennego Warszawy.
4419 Utworzone: 2024-09-23
SPRZECIW MIESZKAŃCÓW ZABRZA ORAZ UCZNIÓW I PRACOWNIKÓW ZS17 W SPRAWIE MOŻLIWYCH ZMIAN/LIKWIDACJI ZESPOŁU SZKÓŁ NR 17 W ZABRZU
2173 Utworzone: 2024-11-15
Petycja w sprawie ratowania zabytku budynku szpitala a następnie szkoły, powszechnie zwanego "Pałacykiem", zlokalizowanego przy ul. Broniewskiego w Pruszkowie.
56 Utworzone: 2024-11-23
STOP DLA LIKWIDACJI NAJSTARSZEGO PRZEDSZKOLA W OLSZTYNIE
663 Utworzone: 2024-11-07
PETYCJA DO PREZYDENTA MIASTA KRAKOWA w sprawie odwołania przetargu na przyznanie uprawnień do korzystania z miejsc postojowych dla dorożek na Rynku Głównym
1397 Utworzone: 2024-11-10
PETYCJA w sprawie wstrzymania procedowania ZPI i odstąpienia od projektów zabudowy terenu Górek Czechowskich w Lublinie
1132 Utworzone: 2024-10-29
Czas na etyczne galerie - OCHNIK nie ma tu miejsca!
67 Utworzone: 2024-11-22
UZNANIE PRZESZKODY W DZIAŁANIU STOLICY BENEDYKTA XVI I ZWOŁANIE KONKLAWE
17425 Utworzone: 2023-10-23